LATEST NEWS

April Fools: Το Ragequit.gr κατακτά το Hollywood

Η σημερινή μέρα είναι φορτισμένη συναισθηματικά για όλους μας εδώ στο Ragequit.gr. Δύο κορυφαίοι συντάκτες και αγαπημένοι φίλοι, ο Μάνος Καρκαλέμης και ο Στέφανος Κουτσούκος, αποτελούν πια παρελθόν από την ομάδα μας. Τα δύο παιδιά είχαν δύο μεγάλες αγάπες στη ζωή τους, το gaming και τον κινηματογράφο. Εκπλήρωσαν τις φιλοδοξίες τους στον πρώτο τομέα καταλαμβάνοντας θέση μόνιμου συντάκτη στο κορυφαίο gaming site της υφηλίου, πλέον όμως αναζητούσαν νέες προκλήσεις. Αποφάσισαν έτσι να μεταβούν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με σκοπό να διεκδικήσουν δυναμικά το μεγάλο όνειρο μιας κινηματογραφικής καριέρας. Ούτε οι ίδιοι δε μπορούσαν να φανταστούν οτι θα γνώριζαν τόσο γρήγορα την επιτυχία, αλλά και ότι θα κατάφερναν να συνδυάσουν τα δύο αγαπημένα τους χόμπι.

Σήμερα λοιπόν, αποκαλύπτουμε σε παγκόσμια διαπλανητική αποκλειστικότητα τις ταινίες στις οποίες θα πρωταγωνιστήσουν ο Μάνος Καρκαλέμης και ο Στέφανος Κουτσούκος. Το Hollywood δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για τη μεταφορά video games σε ταινίες και αναζητούσε τους ιδανικούς ανθρώπους για να ενσαρκώσουν αγαπημένους ήρωες. Ο Μάνος Καρκαλέμης, γνωστό ασυμβίβαστο πνεύμα και all-around tough guy, θα παίξει τον Duke Nukem στην ομώνυμη ταινία! Μάλιστα ο Μάνος έχει ήδη βάψει το μαλλί του πλατίνα και εξασκείται καθημερινά χρησιμοποιώντας κλασικές ατάκες του Δούκα. Το teaser trailer για την ταινία έχει ήδη κυκλοφορήσει, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ! Ο Στέφανος Κουτσούκος θα έχει την ευτυχία να παίξει σε ταινία που βασίζεται στο ακυκλοφόρητο ακόμα sequel του Sleeping Dogs. Το επόμενο παιχνίδι εξελίσσεται στην Ινδία, αναθέτοντας στον παίκτη το ρόλο ενός Ινδού αστυνομικού που επιχειρεί να επιβάλλει την τάξη σε μια διεφθαρμένη πόλη. Το Ragequit.gr εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικά πλάνα από την κινηματογραφική μεταφορά, στα οποία φαίνεται η μεταμόρφωση του Στέφανου με ρωμαλέο μουστάκι και ατελείωτες ώρες σολάριουμ. Δείτε και θαυμάστε!

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL