LATEST NEWS

Dragon’s Dogma PC: Missing In Action

Αρκετός κόσμος θα ήθελε να δει μια PC version του action-RPG της Capcom, Dragon’s Dogma και, για μερικές στιγμές, φάνηκε πως η επιθυμία τους θα γινόταν πραγματικότητα. Σε ερώτηση ενός gamer για την πιθανότητα κυκλοφορίας του Dragon’s Dogma PC, το επίσημο Twitter της Capcom απάντησε “it’s coming”. Όπως ήταν φυσικό, το νέο έγινε δεκτό με ικανοποίηση, ωστόσο λίγο μετά η Capcom αποφάσισε να αποσύρει το συγκεκριμένο tweet και να διευκρινίσει ότι επρόκειτο περί λάθους, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν σχέδια για μεταφορά του τίτλου σε PC στο άμεσο μέλλον.

Ενδεχομένως το λάθος αυτό της Capcom να κρύβει κάτι περισσότερο, ωστόσο το πιο πιθανό είναι ότι όντως η ιαπωνική εταιρία δεν έχει σκοπό να μεταφέρει τον συγκεκριμένο τίτλο. Αν αναρωτιέστε για τη λογική της απόφασης… το ίδιο αναρωτιόμαστε και εμείς! Από όλους τους τελευταίους τίτλους της Capcom, το Dragon’s Dogma έμοιαζε ως το πιο κοντινό στις προτιμήσεις του PC gamer, ιδίως αν αναλογιστούμε τις τρομερές πωλήσεις που σημείωσε το Skyrim και τη συχνή παρουσία του Dark Souls στα top sellers του Steam. Οι ιαπωνικές εταιρίες έχουν περίεργο τρόπο σκέψης και, όσο συνεχίζουν να βλέπουν το PC ως Γκοτζίλα που πλησιάζει για να γκρεμίσει το Τόκιο, θα βλέπουμε τέτοιες παράξενες επιλογές. Εσύ χάνεις, Capcom.

rikimaru

Gamer από τις αρχές του '90 σε φορητά και κονσόλες, είχε την πρώτη του επαφή με τους υπολογιστές στα μέσα της ίδια δεκαετίας. Σε όλη αυτή την πορεία έχει καταπιαστεί με αρκετές κατηγορίες παιχνιδιών χωρίς να μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ενώ όταν δεν βρισκόταν μπροστά από μία οθόνη συνήθως έσκαγε την "σπυριάρα" στο τσιμέντο ή στο παρκέ. Τα τελευταία 2 χρόνια εκτός από το να παίζει απλά με τα games, γράφει και για αυτά ενώ παράλληλα απολαμβάνει και την άνθιση της indie σκηνής.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL