LATEST NEWS

Νέο επεισόδιο Yakuza

Η Sega ανακοίνωσε επίσημα την ύπαρξη της PC έκδοσης του καινούριου Yakuza, ονόματι Like A Dragon. Το υπ’ αριθμό 7 Yakuza συνταξιοδοτεί οριστικά τον Kazuma Kiryu και μας παρουσιάζει έναν καινούριο πρωταγωνιστή, τον Ichiban Kasuga. Ο συγκεκριμένος τύπος, ύστερα από κάμποσα χρόνια που πέρασε στη φυλακή, αποφυλακίζεται και κατόπιν ανακαλύπτει ότι η φαμίλια του δεν ήταν και τόσο πιστή σε αυτόν.

Οπότε μια νέα ιστορία εκδίκησης ξεκινάει, με το Like A Dragon να αλλάζει λίγο τη συνταγή του συστήματος μάχης, καθώς το κλασικό beat’ em up στυλ που διατηρούσε εδώ και πολλά χρόνια, έχει μετατραπεί σε ένα τύπου JRPG turn-based

Το Yakuza: Like A Dragon αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φετινό φθινόπωρο.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

5 Comments

  1. Ύστερα από τόσα επεισόδια Yakuza (αλλά και spin offs, όπως το Judgment), μου φαίνεται λογικό να αρχίσουν να επαναλαμβάνονται.

    Είμαι περίεργος για το νέο σύστημα μάχης. Οι μάχες ήταν αρκετά grindy και συχνές στα προηγούμενα Yakuza και αν διατηρήσουν την ίδια συχνότητα σε συνδυασμό με ένα πολύ αργό turn-based σύστημα, θα υπάρχει πρόβλημα.

  2. [QUOTE=”Sephir, post: 535661, member: 102595″]
    Αν σκοπεύεις να το κάνεις, προτείνω ανεπιφύλακτα το Yakuza 0, παρ’ όλο το απεχθές του save system. Βρίσκεται συχνά και σε προσφορά.
    [/QUOTE]

    Από εκεί θα ξεκινήσω σίγουρα, νομίζω είναι και prequel των υπολοίπων.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL