LATEST NEWS

Το Mirror of Fate σύντομα στο Steam

Μετά τη κυκλοφορία του στη φορητή κονσόλα 3DS και τη “High Definition” εκδοχή του στα X360/PS3, ήρθε ο καιρός να κάνει την εμφάνισή του και στο Steam. Ο λόγος γίνεται για το Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate (ουφ) των Konami/Mercury Steam, το οποίο σεναριακά αναλαμβάνει να συνδέσει τα γεγονότα μεταξύ του πρώτου Lords of Shadow και του πρόσφατου αμφιλεγόμενου δεύτερου μέρος.

Το Mirror of Fate σε θέμα gameplay θυμίζει περισσότερο τα πρώτα παιχνίδια της σειράς, όντας ένα side-scroller action/adventure με έμφαση στην εξερεύνηση, ενώ περιλαμβάνει και τέσσερις playable χαρακτήρες, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις και αδυναμίες.

Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν δόθηκε από τη Konami, πέρα από το γεγονός ότι θα εμφανιστεί μέσα στο Μάρτιο, πιθανότατα κοντά στη κυκλοφορία του Revelations DLC για το Lords of Shadow 2.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL