LATEST NEWS

The Incredible Adventures of Van Helsing σύντομα στο Steam

Η Ουγγρική ομάδα ανάπτυξης NeoCore Games, γνωστή για την αξιόλογη σειρά Strategy/RPG King Arthur ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαϊου το νέο της παιχνίδι ονόματι The Incredible Adventures of Van Helsing, αποκλειστικά στους υπολογιστές μας και το Steam.

Το παιχνίδι είναι έντονα επηρεασμένο από action/RPG τύπου Diablo και Torchlight και δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό και με καταιγιστική δράση, κρίνοντας κανείς από το trailer που κυκλοφόρησε η εταιρία, στα πλαίσια της προώθησής του. Μένει να δούμε πόσο καλό θα είναι και το gameplay του παιχνιδιού.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

10 Comments

  1. ε, τι ν αυτα τωρα? ξενερωσα. tower defense δεν το λενε αυτο το ειδος? καταλαβαινω οτι θα συμβαινει μονο στο lair σου, αλλα εγω ειμαι παραδοσιακος τυπος. θελω απλο και χορταστικο κλικι κλικι στις εξοχες και στα μπουντρουμια. τι ανακατευουνε τα ειδη? τελος παντων. δεν βανω καμμια παγιδα. λετ δεμ καμ, άι σέι. επισης τι τζενερειτορ και ηλ. ρευμα τωρα? ειπαμε, στημπανκ εποχη, αλλά μην το τραβαμε τοσο πολυ. α ρε ταιταν κουεστ που σας χρειαζεται….
    βεβαια παρα τη γκρινια, το περιμενω πως και πως. απλα εχω ξενερωσει λιγακι μ αυτα και μ εκεινα.

  2. εγω καταλαβα οτι αυτο θα συμβαινει μονο στο lair σου, αρα δεν ειναι και τοσο σημαντικο. εννοεις ομως οτι μπορουμε και να το παραλειψουμε τελειως αν θελουμε? ειναι τελειως διαφορετικο mode απ το single player campaign? αυτο θα ηταν και το καλυτερο για μενα.

  3. Το παιχνίδι είναι παραδοσιακό hack ‘n’ slash τύπου Diablo, όπως θα διαπιστώσεις στο link που έδωσα στο παραπάνω σχόλιο. Το συγκεκριμένο mode είναι ένα έξτρα mini-game, όταν βρίσκεσαι στο safehouse του ήρωα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL