LATEST NEWS

Νέο Metro στα σκαριά από την 4Α Games

Όσοι έχετε, δικαίως, λατρέψει τα Metro 2033 και Metro: Last Light, έχετε λόγο να νιώθετε χαρούμενοι, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Andrey Prokhorov στο ουκρανικό site itc.ua, αποκάλυψε ότι η 4ΑGames δουλεύει πάνω σε δύο νέα projects, ένα εκ των οποίων αφορά στο σύμπαν του Metro.

Περιέγραψε το παιχνίδι ως αρκετά διαφορετικό των προκατόχων του κι έκανε λόγο για κάτι το εντυπωσιακό, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Το δεύτερο παιχνίδι, που είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη, θα είναι ένα space shooter, με ασυνήθιστη δομή, σχεδιασμό και ιδέες, ενώ θα περιλαμβάνει και εξωγήινα τοπία.

Εν αναμονή περισσότερων λεπτομερειών…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL