Reply To: Τι γνώμη/προφιλ εχουμε σχηματισει για τους συνforumητες μας!

#335073
AvatarNortrom
  • Οργανωμένος Νεολαίος
  • Posts: 1516
Offline
Replies: 1516
Been thanked: 0 times

Λοιπόν επειδή έχω όρεξη σήμερα θα γράψω για πολλούς.

– ινφαμους – Κλασσικό παράδειγμα μοβά που έχει παθιαστεί με το dota/dota clone του. Κατα την γνώμη μου αυτό είναι ένα καλοηθές πάθος για έναν gamer, αν και κατα καιρούς (δηλαδή ΠΑΝΤΑ) μας πρήξει τα αούμπαλα με το μοβα του (muh honz).

– Βορράτσος – Ο τύπος είναι μορφή. Όταν έχει όρεξη γράφει απίστευτα πράγματα. Για κάποιον λόγο δίνει thank you με το τσουβάλι και σε τέτοιο βαθμο που αν ήταν χρυσός θα είχε υποβαθμίσει την αξία του σε άπειρο βαθμό (δες mansa musa). Κατεβάζει τα ουίσκια γαλόνι γαλόνι (κάθε thank you και μπουκάλι) και εχει καλο μουσικό γούστο. Το gaming είναι το μεγάλο του πάθος/αρρώστια, με την καλή (?) εννοια.

– Κέρβερος – Μπάτμαν.

– Μαρμελάδα, Μαρκ7, νοφεαρ – Παίζω tf2 μαζί τους.

– Νίτρο – Παμπάλαιο μέλος της κοινότητας (και αυτής και της προηγούμενης). Πικραμένος παίκτης του WoW που το παράτησε όταν έπιασε πάτο σαν παιχνίδι. Τον πετυχαίνω καμία φορα να όταν μπαίνω τφ2. Die-hard linux + apple fanboy.

– Headless – Δεν έχει κάνει ποτέ ποστ που να είναι άχρηστο. Έχει βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους απο τον πληθυσμό της Κίνας. Πιγκουίνος.

– soad667 – The cake is a lie. Valve fanboy, τα ποστ του είναι χρυσός.

– Μόρτις – Άνθρωπος-θρύλος που ξεκίνησε το παν-διαγαλαξιακό κίνημα των giveaways. Παίζει δοτα.

– Χελιον – Αυτό που μου έχει μείνει στην μνήμη πιό έντονα είναι αυτό το gif avatar με τον άρχοντα που το είχε επι 248 χρόνια. Είναι και αυτός παμπάλαιο μέλος. Μισεί fallout 3 + oblivion καθώς και ο,τι έχει βγεί απο εκεί και πέρα γιατί, λέει, παλιά ήταν καλύτερα. Του αρέσουν πολύ τα rpg και απεχθάνεται κοσολίστικες επιρροές σε οτιδήποτε. Είναι πραγματικά ένας hardcore pc gamer. Επίσης μεταλλάς.

Είδολον – Ο επίσημος βαθμολογητής του φόρουμ και μέτριας ποιότητας τρολλ.

Τσόκ – Μπόμπ ροςς που ζεί σε καράβι και ανεβάζει playthroughs απο τα πιό περίεργα, trippy παιχνίδια. Είναι και αυτός μορφή.

Κουιβάμα – Ο Σουηδός.

Οχιδε – Σε θυμάμαι απο παλιά εσένα, αλλά δεν έχω σχηματίσει προφίλ στο μυαλό μου. Νομίζω ότι ασχολείσαι με o/c?

Tony – Έχει γράψει το best seller δρ.πεος.

Αδμιραλ – Όπως και εγώ, έτσι και ο άδμιραλ ανήκει στην υψηλότατην κάστα/οργάνωση των PC Master Race gamers, που πολεμάνε την κοινωνική μάστιγα των console games ενώ απολαμβάνουν όλους τους νέους τίτλους για pc. Φήμες λένε ότι κοιμάται σε μαξιλαράκι με τον gaben επάνω.

νινάκι – Είναι αυτό που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε, δηλαδή… νέο αίμα στην pc gaming κοινότητα. Δυστυχώς έχει να μπεί καιρό και πολύ φοβάμαι ότι παράτησε την προσπάθεια να εξικοιωθεί με το αντικείμενο.

Alucard – Ο Αλουκαρντ, βαμπιροκινηγός που σκοτώνει στο όνομα της οικογένειας χελσινγκ. Έχει μια κουλή πρώην αστυνομικίνα-βαμπίρ για βοηθό.

Quake_gl – Με τον quake έχουμε παίξει πολλά ματσάκια σε ονλινε παιχνιδια. Δεν διστάζει να δοκιμάσει νέα πράγματα.

λενος κούνελος – Λαγός. Μας μισεί όλους για κάποιον λόγο. :(

supreme + master chief – Είχαμε συμμετάσχει μαζί σε τουρνουά league of legends. Καλά παιδιά, δυστυχώς δεν ποστάρουν συχνά εδώ. Ο τσιφ είναι προφανώς ένας απο τους λίγους που αναγνωρίζει και εκτιμά την τελειότητα των παιχνιδιών halo.

ivtec – Τι νόμιζες ότι θα σε ξέχναγα επειδή δεν κάνεις ποστ συχνά? Τα περισσότερα ποστ του έχουν να κάνουν με hardware, του οποίου δεν παρακολουθώ εξελίξεις πλέον. Είναι ΤΟΣΟ παλιό μέλος της κοινότητας που κάνει τους παλιούς να φαίνονται σαν παιδάκια (λέμε τώρα).

txcforever – Άλλο ένα παλιό μέλος που έχει μεγάλη εμπειρία απο pc gaming. Δυστυχώς δεν ποστάρει εδώ τόσο συχνά όσο στο παλιό φόρουμ.

γαίος – DAMN COMMIE :P

Όσους δεν σας αναφέρω επάνω (Μυρμιδόνας, elric, kingslayer, deadpool, arwindan, ghostrider, adhan κτλ) δεν σας ξέχασα, απλά δεν έχω σχηματίσει γνώμη ακόμα… η βαριόμουν. Βασικά, μάλλον το δεύτερο. :P

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close