LATEST NEWS

Για ηθικούς λόγους αποχώρησε ο Al Lowe από την Replay!

Update: Σύμφωνα με το site Game Informer, ο Al Lowe αποχώρησε από την Replay Games λόγω εμπλοκής του Προέδρου αυτής, Paul Trowe, σε σεξουαλικό σκάνδαλο με ανήλικο κορίτσι. Πιο συγκεκριμένα, ο Trowe δήλωσε ένοχος στην κατηγορία πως εξέθεσε την ανήλικη σε πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ εκείνη ήδη διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις τόσο με τον Trowe όσο και με άλλον ενήλικο που δεν κατονομάζεται στην υπόθεση.

Ο ίδιος ο Lowe δηλώνει πως υπήρχαν πολλοί λόγοι για την αποχώρησή του από την Replay Games, αλλά το σκάνδαλο αυτό ήταν ο σημαντικότερος. Η Replay διατηρεί την άδεια για το Leisure Suit Larry franchise, αλλά όπως λέει ο ίδιος ο Lowe “Εάν θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο παιχνίδι, θα πρέπει να το κάνουν χωρίς εμένα”.

Όπως και να έχει, είναι ένα αξιέπαινο δείγμα ακεραιότητας από έναν άνθρωπο που πολλοί αδαείς έχουν σπεύσει να χαρακτηρίσουν “σεξιστή” και “χοντροκομμένο”.

Walk on Al, το Ragequit σε στηρίζει!

Αρχική Είδηση : H επιστροφή του Al Lowe για λογαριασμό της Replay Games όλα δείχνουν ότι έφτασε απροσδόκητα (;) στο τέλος της.

Μετά την απολύτως επιτυχημένη Kickstarter καμπάνια για την αναβίωση της πρώτης περιπέτειας του Larry Laffer, ο δημιουργός του πιο αξιαγάπητου loser εργένη στην ιστορία των video games, ανακοίνωσε ότι η διετής συμφωνία του με την Replay Games έφτασε στο τέλος της κι ως εκ τούτου αποφάσισε να αποσυρθεί εκ νέου.

Σίγουρα η παραπάνω τοποθέτησή του δε καλύπτει τους φίλους της σειράς και πιθανότατα θαυμαστές του ιδίου του Lowe και κάτι άλλο δείχνει να υπάρχει πίσω από τη λιτή αυτή ανακοίνωση. Κάτι που ίσως δε μάθουμε ποτέ, ή κάτι για το οποίο μιλήσει ο ίδιος ο Al σε… 5-10 χρόνια από σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο τι μπορούμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα από την Replay Games αναφορικά με τις περιπέτειες του Larry Laffer και το μέλλον είναι εκείνο και μόνο που θα μας δώσει απαντήσεις…  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

  1. Λογικά δεν τα βρήκαν στα χρήματα/ποσοστά.

    Πάντως ΠΟΛΥ κρίμα, είχα απολαύσει το ρημέηκ του Λάρι και πολύ το ‘ψηνα να ‘δω τουλάχιστον τα 2 και 3 που δεν είχα παίξει ποτέ στα πρωτότυπα σε σένια remakes. Ενδεχομένως βέβαια η Replay να έπαιξε βρώμικα, να εξασφάλισε το license και να νιώθει πως δεν χρειάζεται πλέον το Lowe για να κάνει την απόσβεσή της.

    Αν ανακοινωθεί σύντομα ΚΣ για το δεύτερο Λάρι, θα ξέρουμε πως έχω δίκιο. Κρίμα για το Lowe, από την άλλη, ως gamer, χαίρομαι που θα έχω περισσότερο Λάρι, έστω και πλαγίως 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL