LATEST NEWS

DLC για το Streets of Rage 4

Το Streets of Rage 4 ήταν μία από τις αρτιότερες indie παραγωγές της περασμένης χρονιάς. Μάλιστα, όχι μόνο όσον αφορά την ποιότητά του, αλλά και την εμπορική του πορεία στην αγορά., καθώς πούλησε λίγο-πολύ γύρω στα 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες που εμφανίστηκε, ένα νούμερο διόλου ευκαταφρόνητο.

Ήταν αναμενόμενο λοιπόν οι δημιουργοί LizardCube/Guard Crash Games να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του και να ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός DLC ονόματι Mr. X Nightmare

Το εν λόγω DLC, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος, προσθέτει τρεις ακόμα playable χαρακτήρες, με μόνο την Estel Aguirre να αποκαλύπτεται προς το παρόν. Η συγκεκριμένη τύπισσα είχε συστηθεί στο κοινό ως το boss της τέταρτης και της έβδομης πίστας, αλλά κατόπιν των γεγονότων που συνέβησαν στο Streets of Rage 4, πλέον βρίσκεται με το μέρος των “καλών”.

Από εκεί και πέρα, το DLC προσθέτει ακόμα αρκετά πράγματα. Καινούριες κινήσεις για τους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες, δυνατότητα customization των κινήσεων, το νέο Survival Mode, ακόμα ένα επιπλέον επίπεδο δυσκολίας Mania+, περισσότερα όπλα κλπ. 

Το παρακάτω trailer είναι αρκετά διαφωτιστικό και δίνει μια καλή ιδέα ως προς τι να περιμένουμε:

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL