LATEST NEWS

Χωρίς DRM και το Witcher 3

Η CD Projekt RED, η δημιουργός εταιρία των υπέροχων Witcher, είχε τραβήξει τη προσοχή του κόσμου, όταν πριν λίγα χρόνια δήλωνε περίτρανα ότι το επερχόμενο (τότε) Witcher 2 θα κυκλοφορούσε χωρίς κάποιου είδους DRM.

Ευτυχώς για όλους μας, στο ίδιο μήκος κύματος συνεχίζει να εκπέμπει η λατρεμένη, κυρίως στους PC users, Πολωνική εταιρία, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη των Adam Badowski και Maciej Szczesnik (Director και Lead Gameplay Designer αντίστοιχα) στο γνωστό site Kotaku, απάντησαν από κοινού ότι δεν σκοπεύουν να επιβάλλουν DRM ούτε στο πολυαναμενόμενο Witcher 3.

Mάλιστα, πρόσθεσαν ότι σκοπός τους είναι να απαλλαγούν εξ’ ολοκλήρου από το DRM, καθώς δεν θεωρούν ότι αποτελεί λύση στο πρόβλημα της πειρατείας. Αντίθετα προτιμούν να προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εμπειρία στο χρήστη. Μία στάση που, από πολλές απόψεις, τους τιμά.

Το Witcher 3: The Wild Hunt αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

6 Comments

  1. Σοβαρά, για πολλούς σατανικούς λόγους, το 2 το έκανα preorder και το έπαιξα κανονικά όταν βγήκε η enhanced ή όπως την έλεγαν. Να’ναι καλά η κάρτα που μου κάηκε κι έφαγα την ξενέρα της ζωής μου, ενώ περίμενα να λιώνω με το W2. Έτσι σύνδεσα το W2 με αυτή την σκοτεινή στιγμή της ανθρωπότητας και χρειάστηκα καιρό να ξεπεράσω το ψυχολογικό σοκ. Έμαθα και για την enhanced, οπότε λέω γάμα το, θα περιμένω λίγο ακόμα παίζοντας τίποτα άλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL