LATEST NEWS

Επανακυκλοφορούν τα No One Lives Forever

Οι shooter-άδες της παρέας μας το έχουν δηλώσει κατά καιρούς: Η σειρά των “No One Lives Forever” κι ειδικότερα το πρώτο μέρος, είναι από τα πλέον αδικημένα FPS games που έχουμε δει.

Με χαρακτηριστική ατμόσφαιρα και πολύ ξεχωριστό setting όπου εξελλίσσονταν, οι δημιουργίες της Monolith καταφέρανε να αποκτήσουν το δικό τους, φανατικό, κοινό, έστω κι αν σε αριθμό δεν ήταν τόσο μεγάλο ώστε να καταφέρει να τα καταστήσει εμπορικές επιτυχίες και να μετατρέψει την πρωταγωνίστριά τους, Kate Archer, σε ευρέως αναγνωρίσιμη φιγούρα στο gaming στερέωμα.

Τόσο το “The Operative”, όσο και το “A Spy in H.A.R.M.’s Way”, αλλά και το spin-off της σειράς, με τον τίτλο “Contract J.A.C.K”, θα επανακυκλοφορήσουν σε ψηφιακή μορφή, καθώς τα δικαιώματά τους απέκτησε μία νέα και φιλόδοξη εταιρεία, που ακούει στο όνομα Night Dive. Αναμένουμε τη γνωστοποίηση έκαστης πλατφόρμας μέσω της οποίας θα μπορούμε να τα προμηθευτούμε, όπως φυσικά και την τιμή πώλησής τους..

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

  1. τα λατρευω και τα 2, ειδικα το πρωτο.
    εμενα εκτος απ το χιουμορ και την ψυχεδελεια, με τρελαινε οτι γενικα το σετινγκ, η μουσικη, τα παντα, ακομα κι η γραμματοσειρα που λεει ο λογος, ηταν λες βγαλμενα απο ταινια τζειμς μποντ της δεκαετιας του 60.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL