LATEST NEWS

Open Beta και συνιστώμενες απαιτήσεις για το αναμενόμενο Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Μετρούμε αντίστροφα σιγά-σιγά για την κυκλοφορία του Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands στις 7 Μαρτίου. Η Ubisoft προσκαλεί τους παίκτες σε Open Beta διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες PC, PS4 και Xbox One το διάστημα 23-27 Φεβρουαρίου (preload από τις 21/2). Οι παίκτες που θα μετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να δουν το παιχνίδι από πρώτο χέρι και να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να πολεμούν το καρτέλ της Santa Blanca στη Βολιβία όταν εκείνο κυκλοφορήσει. Οι διαθέσιμες περιοχές θα είναι η γνώριμη από την closed beta Itacua και η νέα περιοχή Montuyoc. Η τελευταία περιέχει πολύ ισχυρά strongholds στα οποία εκπαιδεύονται μερικοί από τους πιο σκληρούς στρατιώτες της Santa Blanca.

Το Wildands προσφέρεται για solo με τη βοήθεια A.I. ή για co-op έως τεσσάρων ατόμων. Η συνεργασία είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας, ενώ ο τρόπος επίτευξης αυτών (loud, stealth, mix) αφήνεται στην ευχέρεια των παικτών. Σε εκείνους που συμμετείχαν είτε στην closed είτε στην open beta έτσι και ενεργοποιήσουν το παιχνίδι (χρησιμοποιώντας τον ίδιο Ubisoft λογαριασμό) έως τις 31/3 θα λάβουν ως δώρο 3 αποκλειστικές αποστολές ονόματι “Unidad Conspiracy”. Φυσικά μην ξεχάσετε να αφήσετε feedback στο επίσημο forum μιας και το παιχνίδι βρίσκεται υπό κατασκευή.

Τέλος ανακοινώθηκαν οι ελάχιστες και συνιστώμενες απαιτήσεις

Minimum system requirements:
OS: MS Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions only)
Processor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-4320 @ 4 GHz
RAM: 6GB
Video card: NVIDIA GeForce GTX660 / AMD R9 270X (2GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
DirectX: DirectX End-User Runtimes (June 2010)
Sound: DirectX-compatible using the latest drivers
Hard Drive: 50 GB available space

Recommended system requirements:
OS: MS Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions only)
Processor: Intel Core i7- 3770@ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4 GHz
RAM: 8GB
Video card: NVIDIA GeForce GTX970/GTX 1060 or AMD R9 390/RX480 (4GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
DirectX: DirectX End-User Runtimes (June 2010)
Sound: DirectX-compatible using the latest drivers
Hard Drive: 50 GB available space

Αρκετά απαιτητικός τίτλος και πώς να μην είναι άλλωστε όταν αναπαριστά μία ολόκληρη χώρα και τα 9 διαφορετικά οικοσυστήματά της.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL