LATEST NEWS

Star Citizen: To Squadron 42 επιτέλους “feature complete”

Ελπίδα στον ορίζοντα;

Πολλοί backers του παιχνιδιού-γιοφύρι της Άρτας Star Citizen έχουν πλέον χάσει κάθε ελπίδα ότι θα δουν ολοκληρωμένη κυκλοφορία πριν αφήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο. Άλλοι διασκεδάζουν με το (όποιο) περιεχόμενο είναι ήδη διαθέσιμο, ενώ υπάρχουν και μερικοί όπως ο υπογράφων που διατηρούν μια κρυφή ελπίδα ότι τουλάχιστον το singleplayer κομμάτι του Star Citizen, η campaign με την ονομασία Squadron 42, θα δει κάποια στιγμή το φως ως πλήρες παιχνίδι.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης Citizen Con ο επικεφαλής του Star Citizen, ο θρυλικός κατά τα άλλα game designer Chris Roberts, αναπτέρωσε όντως τις ελπίδες μας ανακοινώνοντας ότι το Squadron 42 έφτασε επιτέλους στο στάτους του “feature complete”! Πριν όμως αρχίσετε να κάνετε χώρο στους σκληρούς σας δίσκους και να ψάχνετε στα καταστήματα για flight sticks, πρέπει να τονίσουμε ότι μετά από αυτό το στάδιο θα ακολουθήσουν τα επόμενα του gameplay optimization και performance optimization, άρα η αναμονή θα πρέπει να συνεχιστεί αφού δεν ανακοινώθηκε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Στο ενδιάμεσο, απολαύστε το ομολογουμένως εντυπωσιακό video που δημοσίευσε η Cloud Imperium με δείγματα από την campaign και τα διάφορα gameplay segments που περιλαμβάνονται σε αυτή.

Go to discussion...

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

3 comments

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL