LATEST NEWS

Ετοιμαστείτε για το επόμενο Unreal Tournament

H Unreal Engine 4 είναι πραγματικότητα εδώ και καιρό, αρκετά είναι τα επερχόμενα παιχνίδια που θα τη χρησιμοποιούν, ποιο καλύτερο όμως από το πνευματικό τέκνο της Epic Games, το διάσημο “Unreal Tournament”;

Με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, αναφέρεται ότι η ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου του τίτλου που έχει προσφέρει αμέτρητες ώρες multiplaying εμπειρίας σε πολλούς από εμάς, ξεκινά από σήμερα.

Στο σχεδιασμό του θα λάβουν μέρος και αρκετοί βετεράνοι παίκτες της σειράς, εννοείται ότι θα επιτρέπει την ανάπτυξη επιπλέον πιστών από μέρους της κοινότητας, ενώ όταν ολοκληρωθεί, θα διατεθεί δωρεάν στο κοινό!!!

Με άλλα λόγια… PC gaming at its best!

 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. Όπου ακους πολλά καλάθια κράτα και μικρό κεράσι.

    Εδώ η Epic κλαιγόταν για την πειρατεία και ο cliffy έλεγε πως δε θα εστιάσουν στο pc για τα επόμενα games τους. Ξαφνικά αλλάζουν γνώμη και το δίνουν τσαμπέ και μάλιστα με modding tools;
    Απλά και αυτοί προσπαθούν να ανέβουν στο f2p bandwagon που όμως δε δουλεύει για hardcore competitive FPS. Επομένως, ή δε θα έχει κόσμο ή δε θα είναι ένα πρέπον UT.

  2. φιλαρακι στο site λεει οτι εκτος απο το ανοιχτο project του παιχνιδιου, θα δημιουργησουν και μια αγορα οπου θα γινονται αγοραπωλησιες mods, contents για το παιχνιδι. απο εκει θα παιρνουν και την μιζα τους. fair.
    ετσι γλυτωνεις την πειρατια και χτιζεις το παιχνιδι, οχι μονο δωρεαν αλλα και με κερδος. fair.
    το θεμα ειναι να τσιμπησουν οι γνωστες και να ασχοληθουν. εχουν πεταξει μπαλακι απο το οποιο θα κριθουν πολλα πραγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL