LATEST NEWS

[UPDATED] Έφτασε η ώρα ανακοίνωσης του Fallout 4;


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Update: Είναι γεγονός, επιβεβαιωμένο πλέον απ’ την ίδια την Bestesda! Το Fallout 4, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες και ποθητές συνέχειες video game, σύντομα θ’ αποτελέσει πραγματικότητα. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι η πρώτη που δόθηκε στη δημοσιότητα απ’ το παιχνίδι.

Fallout 4 News pic1

Αρχική είδηση: Αποτελεί μακρά παράδοση στον χώρο των video games η καλλιέργεια έντονης φημολογίας περί ανακοίνωσης κάποιου πολυαναμενόμενου τίτλου στο διάστημα που προηγείται μίας μεγάλης έκθεσης. Πολλές φορές μάλιστα την αφορμή γι’ αυτό δίνει η ίδια η εταιρεία που έχει αναπτύξει ένα πολύ γνωστό franchise, με κάποιες ασαφείς δηλώσεις περί μεγάλης ανακοίνωσης που θα λάβει χώρα.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της Bethesda, η οποία έχει κάνει λόγο για σημαντικά νέα από μεριάς της κατά τη φετινή Ε3.Τι πιο λογικό απ’ το να υποθέσει κάποιος ότι πρόκειται για το επόμενο Elder Scrolls ή το Fallout 4; Η φημολογία περί ανάππτυξης του δεύτερου καλά κρατεί περίπου δύο χρόνια τώρα, συνεπώς δεν αποκλείεται να ήρθε η ώρα της αποκάλυψής του. Μάλιστα το Γερμανικό site pcgames.de κάνει λόγο για επίδειξη ενός gameplay video διάρκειας 20′-30′!

Aν τελικά επιβεβαιωθεί η ανάπτυξη και κυκλοφορία του Fallout 4, τι άλλο θα μένει μετά ν’ ανακοινωθεί από μία άλλη εταιρεία; Μα το Half Life 3 της Valve φυσικά!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

7 Comments

  1. ΧΑΧΟΥΑΓΚΑ ΠΕΡΟΤΖΛ ΜΠΛΕΡΠ! Σας παρακαλώ, μην υπερφορτώνετε το φτωχό μου εγκέφαλο. Κάνω διαλογισμό Γκεραλτικό αυτές τις ημέρες, μη μου βάνετε τέτοιες μελλοντολογικές φυτιλιές, δεν θα το αντέξω!

  2. Lich King, τί να σου πω, αν και έπαιζα on release, ποτέ δεν αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με κάποιο bug. Και το Fallout δεν είναι ΠΟΤΕ το προσχηματικό main quest, αλλά ο υπέροχος κόσμος και το πλήρες ξεζούμισμα αυτού αλλά και των φοβερών και τρομερών side missions. Με το 3 παρασυρθήκαμε γιατί είχαμε τόσα χρόνια να ακούσουμε το ιερό όνομα FALLOUT που η νεκρανάστασή του ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί σε εναν προ KS κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL