LATEST NEWS

Πληροφορίες για το In-Game Store του Gothic Remake

Το remake του θρυλικού Gothic, που βρίσκεται στα σκαριά από την THQ Nordic εδώ και πάνω από ένα χρόνο, αναμενόμενα θα επιχειρήσει να εκσυγχρονίσει αρκετά το απαρχαιωμένο gameplay του original τίτλου. Με press release που έστειλαν σήμερα, οι δημιουργοί του game παρέχουν μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με μια άκρως ευπρόσδεκτη νέα πτυχή του τίτλου: το in-game store του.

Gothic Remake in-game store

Σύμφωνα με το press release, το in-game store του Gothic remake (που θα έχει το πιασάρικο όνομα “G-Store“), θα προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης της εμπειρίας του παίκτη: νέο εξοπλισμό, cosmetic αντικείμενα, αλλά και διάφορα time savers όπως healing potions, XP-Boosts ή scrolls που δίνουν bonus damage vs συγκεκριμένους εχθρούς. Με ένα μικρό fee, επίσης, θα προσφέρεται η δυνατότητα πλήρους respec του χαρακτήρα μας, αν δεν μας ικανοποιεί η έως τώρα κατανομή των skill points του.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως, για πρώτη φορά στην ιστορία του Gothic Franchise, το G-Store θα προσφέρει προς αγοράν ένα feature που έχει ζητηθεί καθολικώς: Pets. Αν αισθάνεστε μοναχικοί κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας, θα μπορέσετε να σπάσετε τη μιζέρια αγοράζοντας ένα ζωάκι, όπως ένα μωρό scavenger ή ακόμα και ένα μικρό troll.

Οι συναλλαγές στο G-Store θα γίνονται με τη χρήση G-Coins. Αυτά μπορούν, φυσικά, να αποκτηθούν έναντι πραγματικών χρημάτων, ή παρακολουθώντας streams του Gothic Remake: 1 G-Coin για κάθε ώρα παρακολούθησης.

Οι έως τώρα ενδεικτικές τιμές των G-Coins είναι οι εξής:

2.500 G-Coins για EUR/USD 12.99
5.000 G-Coins για EUR/USD 24.99 (+500 Bonus G-Coins)
10.000 G-Coins για EUR/USD 59.99 (+1000 Bonus G-Coins)
20.000 G-Coins για EUR/USD 99.99 (πιο συμφέρουσα αγορά, και +2000 Bonus G-Coins).

Gothic Remake G-Coins

Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι οι δημιουργοί του remake: “με το Gothic Remake θέλουμε να φέρουμε το αρχικό game πλήρως στα στάνταρτς του 2021. Είμαστε φανς των Open-World RPGs, και έχουμε παρατηρήσει πως σχεδόν όλα προσφέρουν τη δυνατότητα in-game αγορών. Κάτι λογικό, καθώς ο σύγχρονος παίκτης δουλεύει σκληρά και βγάζει χρήματα, αλλά δεν έχει χρόνο να τα ξοδέψει παρά μόνο μέσα στο παιχνίδι. Υπό αυτό το πρίσμα, το G-Store, είναι η ιδανική λύση. Το στήσαμε κατόπιν συνεννόησης με το οικονομικό τμήμα μας, και το 100% των μελών του συμφώνησαν πως είναι εξαιρετική ιδέα“.

Αναμφίβολα μια εξαιρετική προσθήκη σε έναν τίτλο που φαντάζει πολλά υποσχόμενος.

ΥΓ. Καλό μήνα.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

7 Comments

  1. Notice: Η συνάρτηση WP_Object_Cache::add κλήθηκε εσφαλμένα. Το κλειδί της προσωρινής μνήμης δεν πρέπει να είναι κενή συμβολοσειρά. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.1.0.) in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
    class="comment byuser comment-author-104373 even thread-even depth-1 has-avatar">

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL