SPECIALS

Ανακοίνωση RAGEQUIT.GR: THE CARD GAME (Pre-Alpha)

Με περισσή χαρά, σας ανακοινώνω το άνοιγμα της Pre-Alpha και Earliest AccessΤΜ για το αποκλειστικό και αυτοαναφορικότατο καρτοπαίγνιο Ragequit.gr: The Card Game. Σε μια από τις ισχνές και ολιγάνθρωπες συναντήσεις τούτης της ημιθανούς κοινότητας, ξεκίνησε σαν αστείο και ημεροφαντασίωση, σαν ένα από τα πολλά πράγματα που θα “Ήταν ωραία να είχαμε χρόνο να φτιάξουμε.”

RQ Card 01

Τούτο, έγινε εν τέλει πραγματικότητα, χάρη στις οργανωτικές δυνάμεις και το μεράκι του Παύλου “Northlander” Γεράνιου, την ζωηρή φαντασία και διαθεματικό ταλέντο του Βαλάντη “0agan” και στην τάση του υποφαινόμενου να αποθηκεύει νοητά όλο το εσώτερο χιούμορ και δράμα που γεννά η μοναδική αυτή κοινότητα.

Εστιάζοντας στους μηχανισμούς του καρτοπαίγνιδου, ο σκοπός είναι να μηδενιστούν τα HP του αντιπάλου. Αυτό γίνεται εφικτό μέσω της επίθεσης πλασμάτων που αντιπροσωπεύονται από τα μέλη της κοινότητας καθώς και τους admins, σκληροπυρηνικά με χρήση εικοσάεδρου ζαριού, ή από spells και specials που αντιπροσωπεύουν χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την πορεία του site και forum. Τέλος σημαντική είναι η συνεργεία των καρτών Παιχνιδιών με τα μέλη της κοινότητας ώστε να ξεκλειδωθούν οι ειδικές ικανότητες και επιθέσεις των καρτών πλασμάτων και admin.

Συνοπτικά οι κάρτες πλασμάτων/admin φέρουν τους αριθμούς επίθεσης, το resistance και τα HP του φορουμικού, όπως και την σήμανση συνεργείας με τα genres των καρτών Παιχνιδιών. Στην επίθεση ρίχνουμε εικοσάπλευρο ζάρι και αν περάσουμε ή φέρουμε αποτέλεσμα ίσο με την αντίσταση του στόχου, κάνουμε το αντίστοιχο damage. Επίσης μπορούμε να ενεργοποιήσουμε abilities, με δαπάνη ανάλογης ενέργειας από το pool, εφόσον μας το επιτρέπουν οι Game Cards που έχουμε. Για αναλυτικότερη επεξήγηση, σας παραπέμπω στην ανάγνωση του εγχειριδίου κανόνων (links στο τέλος του άρθρου). 

RQ Card 02

Κάποια ντισκλέημερ που αναφέρθηκαν και στο thread για το παιχνίδι εντός του φόρουμ:

  • Μιλάμε για WIP οπότε και σταδιακά προστίθενται κάρτες μελών και εξισοροπούνται κάρτες, συνεργείες και μηχανισμοί.
  • Προφανώς και η παρούσα φάση είναι Alpha, πράγματα μπορεί να αλλαχθούν ή να μη δουλεύουν καθόλου καλά στην παρούσα κατάσταση, γι’ αυτό και θα χαρούμε να δεχθούμε σχόλιά σας για βελτίωση.
  • Η συμμετοχή μελών ως κάρτες είναι σε καθαρά εθελοντική βάση και σε περίπτωση που δεν είναι επιθυμητή τούτη η απεικόνιση, θα αφαιρείται.

RQ Card 03

Παρέχονται σύνδεσμοι για κατέβασμα των αρχείων:

Αρχεία PNG καρτών

Κανόνες Παιχνιδιού

Με αυτά σας αφήνουμε να επεξεργαστείτε κάρτες, να τις εκτυπώσετε και ίσως να αγγαρέψετε φίλους και γνωστούς να ασχοληθούν με αυτό το αλλόκοτο καρτοπαίγνιδο (ή άλλα μέλη σε προσεχή meetings) αλλά πάνω από όλα, ελπίζουμε να διασκεδάσετε και να γελάσετε από καρδιάς.

 

Σπύρος Μπλιάγκος

Εισήλθε στον χώρο του PC Gaming από νεαρότατη ηλικία, χάρη στον αρχετυπικό, μεγαλύτερο Cool ΞάδερφοTM και ένα Amstrad CPC, με ένα μικρό κονσολό-διάλειμμα μεταξύ 1995-1999. Εμφορείται από μηδενιστικές σκέψεις, που προσπαθεί ατυχώς να σκεδάσει, αναζητώντας απαντήσεις σε προαιώνια ερωτήματα σε όλα τα genres.

12 Comments

  1. Οκ ήρθε λίγο κεραμίδα τούτο, δεν είχα ιδέα. 🙁 Αν και θυμάμαι που ο Άγαν ζήτησε κάποιο σχετικό λινκ για ένα καρντ γκέημ που ήταν υπό κατασκευή. Λάθος μου τότε που δεν αναρωτήθηκα τι φάση.

    Φαίνεται γαμάτο, βλέπω και κάρτα ροκελί μέσα. Τζάμπα διαφήμιση θα τους γίνει πάλι και σημαιάκι @@. Ή μήπως ήρθε η στιγμή να αλλάξει αυτό; Θα κατεβάσω τα αρχεία να τα τσεκάρω αργότερα από το σπίτι. Αν και την κάρτα μου την είδα ήδη, ένα παιδάκι με ζάλισε για αυτήν νωρίτερα και δεν κατάλαβα τι εννοούσε.. 😛

  2. Φήμες θέλουν την δημιουργό εταιρεία North Κοφρέτο Agan Interactive να εργάζεται πυρετωδώς για την προετοιμασία της έκδοσης του παιχνιδιού. Επίσης, η τιμή της μετοχής τους αυτή την στιγμή βρίσκεται στα 0.92 σέντς. Αγοράστε όσο προλαβαίνετε, γιατί το 100ευρω έρχεται.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL