SPECIALS

Let’s Play (Modded) XCOM 2:WOTC Part 05: Sec(toid)s and the City

Unforeseen consequences

Η ομάδα της XCOM επέστρεψε από την προηγούμενη αποστολή της απολύτως θριαμβεύτρια, δίνοντας ένα καλό μάθημα στους εξωγήινους που πίστεψαν ότι μπορούσαν να καταπνίξουν τον απελευθερωτικό αγώνα με βίαια αντίποινα. Ο ηγέτης της αποστολής Dim Gian Bot συνεχίζει να εξελίσσει τα skills του.

Παράλληλα οι φλόγες της μάχης σφυρηλάτησαν έναν φιλικό (ή και ερωτικό, ποιος ξέρει) δεσμό μεταξύ των soad667 και Miden Agan που αξίζει να έχουμε κατά νου, καθώς η συνύπαρξή τους στη μάχη θα μας δώσει επιπλέον perks.

Ο πρώτος (in-game) μήνας του αγώνα κλείνει με εξαιρετικά αποτελέσματα και έναν δροσερό άνεμο αισιοδοξίας να πνέει για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Δεν είναι όμως όλα ρόδινα. Πλέον βρισκόμαστε στο στόχαστρο των Chosen και θα πρέπει να ελέγξουμε την δραστηριότητά τους πριν αυτή προλάβει να μας κάνει σοβαρή ζημιά.

1 2Επόμενη σελίδα

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL