LATEST NEWS

Φήμη: Το The Division θα υποστεί downgrade

Πιθανόν ακόμα μια περίπτωση Watch_Dogs θα δούμε από τη Ubisoft, σύμφωνα με δημοσίευμα του Whatifgaming. Το περιεχόμενο του άρθρου αναφέρει ότι δόθηκαν πληροφορίες από κάποιον developer του παιχνιδιού, ο οποίος φυσικά κράτησε την ανωνυμία του και δήλωσε ότι το επερχόμενο The Division δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο ήταν στην E3, καθώς ο τεχνικός τομέας του έχει ήδη υποστεί downgrade. Ο λόγος; Υποθέτω ότι μπορείτε να τον φανταστείτε, αλλά ρίξτε μια ματιά σε δύο σημεία που αποτελούν το “ζουμί” του συγκεκριμένου άρθρου:

α) Currently, as it stands, there is definitely a lot of push coming from publishers not to make the experience so different on consoles as to alienate people into thinking that next generation is not as powerful as PC.

 

β) Yes, the lead platform is the PC, we simply cannot have such a big gap.[…]They will never fully disclose what was removed from what build as no laws ask them to do so in terms of consumer rights.

Σε ελεύθερη μετάφραση:

α) Επί του παρόντος, σίγουρα υπάρχει μεγάλη πίεση από τους εκδότες να μην διαφέρει τόσο η εμπειρία με τις κονσόλες έτσι ώστε ο κόσμος να πιστέψει ότι η “νέα γενιά” δεν είναι τόσο ισχυρή όσο τα PC.

β) Ναι, η κύρια πλατφόρμα είναι το PC, απλά δεν μπορούμε να αφήσουμε να υπάρχει τόσο μεγάλο κενό. Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλυφθεί τι αφαιρέθηκε από ποια έκδοση καθώς αυτό δεν αποτελεί νόμιμη υποχρέωση απέναντι στους καταναλωτές.

Προφανώς οι παραπάνω πληροφορίες δεν πρόκειται ποτέ να επιβεβαιωθούν από τη Ubisoft ως αληθείς, οπότε όλα αυτά διατηρούνται στο επίπεδο των φημών. Ως γνωστόν όμως, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και ήδη η Ubisoft έχει λερωμένη τη φωλιά της…

 [Πηγή: Whatifgaming]

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

6 Comments

  1. δε με ενοχλεί που κόβουν, με ενοχλεί που κόβουν και το κάνουν περισσότερο βαρύ σε PC ταυτόχρονα για να μην φανεί πόσο last year hardware είναι στις γαμοκονσόλες…
    Όπως είδαμε με το watchdogs…
    Δεν ακουμπάω κανένα παιχνίδι τους για κανένα λόγο, ψόφο.

  2. Λογική της Ubi = Μilitary Intelligent, two words combined that can’t make sense.
    In other news, όσο θα υπάρχουν θύματα που αγοράζουν τα παιχνίδια τους, καλά κάνουν και λειτουργούν έτσι. Όσο δέλεαρ και να είναι κάποιοι τίτλοι τους, απέχω μόνο και μόνο για να έχω το δικαίωμα να εξαιρώ την πάρτη μου από τον όρο θύμα. Μας δουλεύουν κανονικά, πάνε και αγοράζουν τα παιχνίδια τα θύματα, και μετά γκρινιάζουν. Μην αγοράζεις, αλλιώς μην μιλάς, simple as that.

  3. Εδώ ο Φραπές έχει τεράστιο δίκιο. Το αστείο είναι πως και τα παιχνίδια στα οποία εφαρμόζουν αυτές τις πρακτικές δεν είναι καν τόσο σπουδαία (βλέπε Watch Dogs) οπότε πραγματικά δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία/λόγος για να τους στηρίξεις. Επονείδιστη πρακτική εντελώς.

    Προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν ότι οι κονσόλες “νέας γενιάς” έχουν τάχα κάτι να επιδείξουν απέναντι σε PC τριετίας…

  4. Εγω για το Far Cry λυπαμαι πιο πολυ.. Ειναι το μονο franchise της Ubisoft που μου αρεσει.

    Απο την αλλη, το Division μου εκανε πολυ καλη εντυπωση και προ Ε3. Εαν εχει τα gameplay στοιχεια που λενε οτι θα εχει, δεν με νοιαζει που τα γραφικα του στο PC δεν θα ειναι καλυτερα απο τις κονσολες. Αρκει να μην εχει FPS limit στα 30.. Ναι εχω γινει και γω ενας απο αυτους τους FPS elitists :p

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL