LATEST NEWS

Η Creative Assembly παίρνει τα δικαιώματα του Warhammer

Σημαντικά νέα σήμερα για τους φίλους του Warhammer! Η Creative Assembly, developer γνωστή στο ευρύ κοινό για τη σειρά Total War, υπέγραψε συμφωνία που της επιτρέπει να δημιουργήσει πολλαπλά games με θεματολογία από το fantasy universe του Warhammer. Η Sega ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία ως publisher των παιχνιδιών της Creative Assembly, διευκρίνισε όμως παράλληλα οτι τα δικαιώματα του Warhammer 40K (του sci-fi Warhammer) παραμένουν στην ιδιοκτησία της THQ και της Relic. Μην αγχώνεστε λοιπόν, η Relic θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το Dawn of War 3.

Τι μπορούμε όμως να περιμένουμε από την Creative Assembly; Τίποτα άμεσο, αφού η Sega μας παρέπεμψε πέρα από το 2013 για τους πρώτους “καρπούς” της συμφωνίας. Δε θα σας αδικούσαμε όμως αν ήδη έχετε αρχίσει να ονειρεύεστε το Warhammer: Total War!

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

14 Comments

  1. Πολύ ωραία τα νέα, αν σκεφτεί κανείς κιόλας ότι ίσως η THQ πεθάνει (χτύπα ξύλο) και το franchise μείνει στο ράφι !!! Ας ελπίσουμε να έχουμε σύντομα νέα της SEGA και της CA !!!

    Αν η Relic αποφασίσει να βγάλει DoW 3, ελπίζω να ξαναγράψει κανα κώδικα γιατί τα παιχνίδια της, παρότι τέλεια, είναι πιο βαριά και από νταλίκα φορτωμένη…

  2. Πολύ ωραία τα νέα, αν σκεφτεί κανείς κιόλας ότι ίσως η THQ πεθάνει (χτύπα ξύλο) και το franchise μείνει στο ράφι !!! Ας ελπίσουμε να έχουμε σύντομα νέα της SEGA και της CA !!!

    Αν η Relic αποφασίσει να βγάλει DoW 3, ελπίζω να ξαναγράψει κανα κώδικα γιατί τα παιχνίδια της, παρότι τέλεια, είναι πιο βαριά και από νταλίκα φορτωμένη…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL