LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear

Σήμερα όρισε η Beamdog την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Baldur’s Gate Enchanced Edition: Siege of Dragonspear ως την 31η του Μαρτίου. Το Siege of Dragonspear το οποίο αποτελεί ένα νέο τίτλο στη  θρυλική σειρά RPG εδώ και 15 χρόνια, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβρη με το αντίστοιχο trailer που το συνόδευε.

Το expansion αυτό, που θα απαιτεί το αρχικό BG Enhanced Edition για να παικτεί, θα γίνει διαθέσιμο σε 3 διαφορετικές εκδόσεις: μία απλή digital, μία limited digital που περιλαμβάνει τα soundtrack του BG και του Siege of Dragonspear και μία retail συλλεκτική έκδοση που εμπεριέχει μεταξύ άλλων διάφορα καλούδια όπως θεματικά ζάρια και μενταγιόν, χάρτη της Sword Coast κ.α. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν ήδη στο site της Beamdog.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL