LATEST NEWS

Serious Sam 4 αλλά και νέο παιχνίδι από την Croteam

Με σημερινή της ανακοίνωση, η Croteam έκανε γνωστό ότι δουλεύει πάνω στην τρίτη συνέχεια του Serious Sam, αλλά κι ότι ετοιμάζει ένα εξ’ ολοκλήρου καινούργιο παιχνίδι.

Το Serious Sam 4 αναμένεται να μας έρθει στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ το άλλο παιχνίδι, που περιγράφεται, από τον CEO της εταιρείας, ως “ένα μείγμα μεταξύ Postal και The Witness, δηλαδή ένα first person puzzle game με χιούμορ διαφορετικό εκείνου του Serious Sam” επίσης στοχεύει σε κυκλοφορία μέσα στο 2014, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία.

Αν και το Serious Sam 3 δεν ικανοποίησε το κοινό στο βαθμό που περιμέναμε, ένα νέο κεφάλαιο της γνωστής σειράς είναι πάντα ευπρόσδεκτο, οπότε, σε συνδυασμό με το έτερο παιχνίδι που σχεδιάζουν, περιμένουμε να δούμε τι έχουν να μας προσφέρουν οι Κροάτες.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

  1. Αν και το Serious Sam 3 δεν ικανοποίησε το κοινό στο βαθμό που περιμέναμε

    .
    Wot.
    Το SS3 μαζί με το Shadow Warrior ήταν όαση old-school φρενίτιδας μέσα στον λαίλαπα των on-rail cinematic scooters! Ναι, λογικά στους κονσολάδες πρέπει να φάνηκαν λίγο δύσκολα. :p
    Όσον αφορά το νέο, Ι smell some SIRIUS WEAPONRY around the corner… 🙂

  2. Αδικαιολόγητη γκρίνια να συμπληρώσω, καθώς τα πρώτα επίπεδα ήταν επηρεασμένα από Call of Duty, χωρίς ιδιαίτερη πρόκληση. Όμως όποιος έκανε το κόπο να ασχοληθεί παραπάνω, θα έβλεπε ότι επρόκειτο για ένα κλασικό επεισόδιο της σειράς.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL