LATEST NEWS

Το “Torment 2” γίνεται πραγματικότητα!

Σύμφωνα πάντα με το Fargo, lead designer του παιχνιδιού θα είναι ο Monte Cook, ο οποίος ηγείτο και της ομάδας του Planescape : Torment. Ναι, ξέρω πως το “Monte Cook” ακούγεται σαν κακός από το Μπόμπ Σφουγγαράκη, αλλά υποτίθεται πως η ομάδα περιλαμβάνει και βετεράνους του αρχικού παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα, το setting θα είναι ο κόσμος της Numenera (project του Cook που πρόσφατα χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς μέσω Kickstarter) ο οποίος κατά τα φαινόμενα αποτελεί μια διασκευασμένη (ήτει, royalty free) εκδοχή του Planescape. 

Φυσικά κανείς μας δεν ξεχνά πως ήταν το αξέχαστο γράψιμο και οι μοναδικές επιλογές που έκαναν το πρώτο παιχνίδι αυτό που ήταν και η συγκεκριμένη ομάδα δουλεύει πλέον σούμπιτη στην Obsidian. Χωρίς να καταδικάζουμε το επερχόμενο “Torment 2”, κρατάμε *πολύ* μικρό καλάθι αναφορικά με την ποιότητά του και φυσικά ευχόμαστε να εκπλαγούμε ευχάριστα.

Αναμένετε ανακοίνωση του σχετικού Kickstarter λίαν συντόμως.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

3 Comments

  1. Ρε σεις πιο ήρεμα με τους τίτλους θα πάθουμε κάνα καρδιακό!!
    “Το Torment 2 γίνεται πραγματικότητα!”:o Εγώ ελπίζω απλά να πάει καλά το όλο θέμα και να δούμε άλλο ένα καλό old school rpg*.Kαι τα άλλα θα τα κρίνει η ιστορία.

    *και να γράψει διαλόγους και πλοκή ο Αvellon μαζί με τον Mitsoda…:p

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL