LATEST NEWS

[UPDATED] Το Destiny 2 έρχεται στα PC μέσω του Battle.net

UPDATE: Το Destiny 2 είναι πλέον γεγονός, καθώς η έκδοση για PC είναι έτοιμη και διαθέσιμη από 24/10/2017 αποκλειστικά στο Battle.net. 

Αρχική Είδηση: Η Bungie (Halo original trilogy) έδωσε στο κοινό πληροφορίες μέσω livestream για το αναμενόμενο Destiny 2. Αρχικά ανακοινώθηκε πως η PC έκδοση αναπτύσσεται από την Vicarius Visions και θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα διατεθεί μέσω Battle.net χωρίς να αναπτύσσεται από την Blizzard. Οι παίκτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της πλατφόρμας και να έχουν πρόσβαση στα κοινωνικά χαρακτηριστικά της. Το Destiny 2 θα έχει δικούς του servers. Είναι πρώτη φορά που συνεργάζεται η Blizzard με την Activision (εκδότρια του Destiny) σε τέτοιο επίπεδο κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για ένταξη άλλου παιχνιδιού.

Για την PC έκδοση επίσης επιβεβαιώθηκε η υποστήριξη 4Κ ανάλυσης, framerate χωρίς όριο, πλήρης υποστήριξη ποντικιού/πληκτρολογίου, προσαρμόσιμο Field of View και υποστήριξη 21:9 οθονών. Απαιτήσεις συστήματος δεν έχουν δοθεί ακόμα, ενώ το παιχνίδι αναμένεται με βεβαιότητα για τις κονσόλες στις 8/9, για τα PC περιμένουμε σύντομα ανακοίνωση.

Αναφορικά με το περιεχόμενο του τίτλου θα υπάρχει campaign, co-op, clans, raids και PvP. Στις υφιστάμενες τρεις κλάσεις του πρώτου παιχνιδιού προστίθενται τρεις νέες υποκλάσεις. Ο κόσμος του παιχνιδιού αρχικά θα περιλαμβάνει τέσσερις πλανήτες (Earth, Titan, Io και Nessus). Νέα όπλα και φυσικά πολύ πολύ loot.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL