LATEST NEWS

Incognita: ένα νέο turn-based game κατασκοπείας

Ενδεχομένως να έχετε τσεκάρει οι ίδιοι, ή έστω να έχετε δει να αναφέρονται περιστασιακά στο παρόν site, τα Don’t Starve και Mark of the Ninja, τα 2 πιο πρόσφατα πονήματα της ανεξάρτητης εταιρίας Klei Entertainment. Οι fans της εταιρίας έχουν λοιπόν έναν ακόμα λόγο για να χαίρονται, καθώς πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ο τίτλος για το επόμενο project της. Και το όνομα αυτού: Incognita.


Μοναδικές πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα για τον τίτλο είναι πως θα πρόκειται για ένα “Turn-Based game κατασκοπείας” εμπνευσμένο κατά μεγάλο ποσοστό από τα πρώτα X-COM, με τους ιθύνοντες της εταιρίας να δηλώνουν πως θα μεταφέρουν στο game τους αρκετά συστατικά των θρυλικών αυτών παιχνιδιών όπως την παράμετρο του permadeath για τα μέλη της ομάδας μας. Επίσης σύμφωνα με τα μέλη της Klei, “κυριότερο μέλημα του παίκτη θα είναι η συλλογή πληροφοριών”.

Θα λέγαμε πως ακόμα και αυτό το περιορισμένο info είναι αρκετό για να εξάψει και με το παραπάνω την περιέργεια και την προσμονή μας. Όσοι πιστοί, μεταβείτε στο επίσημο site του παιχνιδιού, όπου μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του game, να συμμετάσχετε στις συζητήσεις γύρω από την διαδικασία δημιουργίας, αλλά και να δοκιμάσετε να επιλύσετε ένα μυστηριώδες Cypher που έχει ανέβει προς αποκρυπτογράφηση. The plot thickens…

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL