REVIEWS

SIMCITY

Ομολογώ ότι τα SimCity παιχνίδια πάντα ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα είδη που έχω ασχοληθεί, κυρίως γιατί μου κάνει εντύπωση πως με κέρδισαν σε μια εποχή που το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα γκάζια (είχαμε πολλά racing τότε) και οι εκρήξεις. Ξεκίνησα με το SimCity 3000, το οποίο ομολογώ η δυσκολία του ήταν… στο να χρεοκοπήσεις, ενώ συνέχισα με το SimCity 4 όπου εκεί το πήγαν στο άλλο άκρο, με αποτέλεσμα να χρεοκοπείς για πλάκα. Δεν είμαι σίγουρος αν τώρα το παρά έκαναν εύκολο για μια ακόμα φορά ή με σκληραγώγησε το 4 και απλά μου φαίνεται εύκολο να κρατήσεις μια κάποια οικονομική ισορροπία. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Καταρχάς το παιχνίδι παίζει μόνο από το Origin της ΕΑ και δυστυχώς για εμάς έχει Always On DRM σύστημα, ακόμα και αν θες να παίξεις μόνος σου. Τιτανοτεράστιο φάουλ, που με έχει κρατήσει μακριά από την αγορά κάθε τίτλου με τέτοιο σύστημα, γιατί… αύριο κλείνουν οι servers πχ και δε θα μπορώ να παίξω το παιχνίδι που αγόρασα; Δε νομίζω ΕΑ… Για να μην πω για το απολύτως αναμενόμενο ότι την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας οι servers τα έπαιξαν σε μερικές περιοχές και ουσιαστικά οι παίχτες, που είχαν δώσει τα ωραία τους λεφτάκια για το παιχνίδι, δεν μπορούσαν να το παίξουν. Ακόμα και όπου δεν γονάτισαν οι servers, οι ουρές αναμονής ήταν απλά τεράστιες.

Αν και είναι γεγονός ότι σε όσους αγόρασαν το SimCity η ΕΑ έδωσε από έναν ΑΑΑ τίτλο τζάμπα, ως συγνώμη για το συμβάν, αλλά αυτό δεν αλλάζει το μεγάλο πρόβλημα του Always On DRM και σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί δεν είναι αρκετό το DRM που έχει το Origin.

menu

Τέλος πάντων κατεβάζω το Origin (το οποίο ομολογώ φαντάζει πρωτόγονο σε σχέση με το Steam) και βάζω το παιχνίδι στην λίστα να κατέβει. ΟΚ λέω το παιχνίδι είναι περί τα 12 με 13GB, οπότε το αφήνω και πάω να πλύνω κάνα πιάτο. Επιστρέφω μετά από ώρα και βλέπω περιχαρής ότι έχει κατέβει (πιάνω 15-16Mbit στην γραμμή, οπότε φαντάστηκα ότι κατέβηκε) και πατάω να ξεκινήσει, ανοίγει λοιπόν ο launcher και… αρχίζει να κατεβάζει το παιχνίδι… Ομολογώ ότι εκείνη την στιγμή μου φάνηκε ότι ο launcher σχημάτισε ένα troll face μεγαλύτερο και από την οθόνη μου… Τι είχε συμβεί όμως; Μάλλον κάτι που στις μέρες μας φαντάζει ως ανέκδοτο για ένα παιχνίδι που μπορείς να παίξεις αποκλειστικά μέσω του Origin, ουσιαστικά το Origin κατέβασε μόνο 250ΜΒ.

Εδώ μου δημιουργήθηκε το ερώτημα, γιατί το Origin δεν κατέβασε όλο το παιχνίδι από το interface του και πρέπει να ανοίξεις το παιχνίδι για να κάνει ξεχωριστό download; Επίσης το Origin δεν υποτίθεται ότι κρατάει τα παιχνίδια updated με τα τελευταία patches κτλ, και έτσι είναι μια ουσιαστικά χρήσιμη πλατφόρμα που ενημερώνει τα παιχνίδια σου όταν την ανοίγεις και δεν περιμένει να τα ανοίξεις εσύ, ένα προς ένα για να κάνουν ενημερώσεις; Παρόλο που έχω δει κάτι τέτοιο και στο Steam σε διάφορα ΜΜΟ (μόνο για τα Updates όμως), καταλαβαίνω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι ειδική περίπτωση, αφού παρέχουν την δυνατότητα να τα παίξει κάποιος και χωρίς το steam, οπότε το update με τον launcher είναι η καλύτερη λύση για να έχουν όλοι άμεσα την τελευταία έκδοση.

Όμως με το SimCity, μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει αποκλειστικά από το Origin, οπότε αυτόματα δεν τίθεται θέμα ότι πρέπει να μοιραστούν updates σε διαφορετικές πλατφόρμες συγχρόνως, και πέρα από αυτό, τι το δύσκολο υπήρχε να κατέβει το παιχνίδι εξ ολοκλήρου στο Origin; Κάνω την καρδιά μου πέτρα και αφήνω το SimCity να κατέβει, πραγματικά αυτή την φορά. Όπως είπα, δεν στερούμαι ταχύτητας στην γραμμή μου, οπότε δεν περίμενα πάνω από ώρα να κατέβει το υπόλοιπο παιχνίδι, όσοι όμως έχετε χαμηλότερες γραμμές και σκεφτήκατε “θα το αφήσω το βράδυ να κατεβάζει”, θυμηθείτε ότι το παιχνίδι κατεβαίνει από τον launcher του, μην την πατήσετε όπως εγώ.

Πατάω λοιπόν το Play προσπαθώντας να αφήσω πίσω μου τις ανοησίες του Origin και του DRM για να μπορέσω να κρίνω το παιχνίδι αντικειμενικά.Το πρώτο loading ήταν τεράστιο, αλλά μάλλον έχει να κάνει με κάποιον συγχρονισμό που κάνει το παιχνίδι με τους servers, όταν μπαίνεις για πρώτη φορά. Δεν είχα ξανά θέμα με τους χρόνους loading.

Φυσικά το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω στα γραφικά να τα βάλω όλα στο full, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάποια ρύθμιση για anisotropic και για ΑΑ είχε μόνο μια απλή επιλογή, και αν κρίνω οπτικά, μάλλον μιλάμε για AA x2, αναγκαστικά θα πρέπει να κάνετε force settings από την κάρτα γραφικών εδώ. Αφού τσέκαρα τις ρυθμίσεις ότι όλες ανταποκρίνονται στα γούστα μου, ξεκίνησα να παίξω το tutorial, άλλωστε ένα καλό tutorial μπορεί να σου δείξει μέσα σε λίγα λεπτά αρκετά πράγματα από το παιχνίδι και αυτό είναι πράγματι ένα από τα καλά tutorials.

Θα σας βοηθήσει πολύ να προσαρμοστείτε στο νέο UI, ειδικά αν είστε παλιοί παίχτες των SimCity και έχετε μάθει αλλιώς, ενώ θα σας εξηγήσει πολύ καλά πως δουλεύουν τα πράγματα στο παιχνίδι. Αν δεν σας καλύψει πλήρως, υπάρχουν και τα διάφορα tips που θα βγαίνουν ανά διαστήματα καθώς παίζετε, που σας βοηθάνε, χωρίς να χαλάνε την εμπειρία του παιχνιδιού παίρνοντας σας από το χεράκι (ακούς Bliz, που έκανες το WoW “όλα στο πιάτο”;)

UI

Το UI που λέτε, μιας και το έφερε η κουβέντα, είναι πολύ αναβαθμισμένο τόσο οπτικά, όσο και στην διάταξη της πληροφορίας. Μόλις μπείτε στο νόημα του, όλα θα σας φανούν πολύ εύκολα και τακτοποιημένα. Γενικά το παιχνίδι οπτικά είναι σε άλλο επίπεδο πλέον, αφού για πρώτη φορά διαθέτει απολύτως 3D περιβάλλον το οποίο μπορείτε να καθορίσετε εσείς από που θα βλέπετε, μετακινώντας την κάμερα με το ποντίκι. Τα γραφικά γενικά είναι πολύ όμορφα και μοντέρνα, αν και οι άνθρωποι δεν είναι και τόσο της λεπτομέρειας, αλλά αν αναλογιστούμε την φύση του παιχνιδιού, δεν χρειαζόταν να είναι. Άλλωστε προσωπικά είμαι της άποψης ότι καλύτερα να θυσιαστεί η απόλυτη λεπτομέρεια στα γραφικά για χάρη του gameplay.

Αξίζει φυσικά να σημειωθούν τα διάφορα συστήματα εντός του παιχνιδιού, όπως το σύστημα ύδρευσης, ρεύματος, αστυνόμευσης κτλ. Για πρώτη φορά σε SimCity παιχνίδι νοιώθω τις αλλαγές που μπορεί να επιφέρει η προσθήκη μιας στάσης λεωφορείου σε ένα σημείο της πόλης (ομολογώ ότι στα προηγούμενα ποτέ δεν το κατάφερα να δουλέψει καλά το transit system). Για παράδειγμα, το σύστημα του νερού στην πόλη, βλέπουμε την ροή να περνάει από τα διάφορα κτήρια και να φουσκώνει ένα, ας το πούμε μπαλονάκι στο κάθε ένα, που αντιπροσωπεύει τις ανάγκες ύδρευσης του κτηρίου. Αν δεν υπάρχει αρκετή ροή στο δίκτυο, το μπαλονάκι δυσκολεύεται να γεμίσει και αν αδειάσει, τότε το κτήριο διψάει και αυτό δημιουργεί αρνητική προδιάθεση προς εμάς, τον δήμαρχο της πόλης.

Επίσης, μιας και ανάφερα τα συναισθήματα που δημιουργούνται απέναντι στην δημαρχία μας, για πρώτη φορά είναι τόσο λεπτομερή. Στα προηγούμενα παιχνίδια έπρεπε να μαντέψεις γιατί πέφτει η δημοτικότητα σου, μελετώντας πράγματα όπως το land value, την ατμοσφαιρική ρύπανση κτλ, σε διάφορους χάρτες. Πλέον τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα, θα πάτε πάνω σε ένα κτήριο και θα σας βγάλει το μπαλονάκι που θα λέει “ρε φίλε, δε σε γουστάρουμε, γιατί μας άφησες χωρίς νερό” ή “Δεν υπάρχει επαρκή αστυνόμευση” κτλ. Δεν χρειάζεται πλέον να μυρίσεις τα νύχια σου γιατί δεν αναπτύσσεται μια περιοχή, μπορείς να πας πάνω στο κτήριο και να μάθεις πάρα πολλές λεπτομέρειες, όπως τι κάνει τους κατοίκους χαρούμενους, τι τους ενοχλεί, αν έχουν λάβει κάποιο επίπεδο εκπαίδευσης κτλ. Έβαλες μια στάση σχολικού κοντά σε κάποια σπίτια; Αμέσως βλέπεις την θετική επίδραση στην δημοτικότητα σου. Έβαλες μια γεώτρηση πετρελαίου; Αμέσως βλέπεις την αρνητική επίδραση που έχει στους γείτονες.

Επίσης για πρώτη φορά μπορείς να επιβλέψεις την μετατροπή των σπιτιών από χαμηλού κόστους και πυκνότητας κατοίκων σε μεγαλύτερα επίπεδα. Υπάρχουν 2 μπάρες, μια για wealth και μια για population που γεμίζουν σε κάθε κτήριο, που ανάλογα τι κάνεις στην πόλη καθώς την φτιάχνεις ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν. Για παράδειγμα αν βάλεις πάρκα υψηλής αξίας δίπλα σε μια ζώνη κατοικιών, ο δέκτης του wealth ανεβαίνει. Γενικά κάθε κτήριο που θα βάλετε, έχει την δυνατότητα για αναβάθμιση. Για παράδειγμα αν βάλετε μια κλινική, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον κλίνες και ασθενοφόρα για καλύτερη κάλυψη της πόλης σας. Αν φτιάξετε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης μπορείτε να προσθέσετε μονάδες ανακύκλωσης για μέταλλο ή για πλαστικά ή και ένα από το κάθε ένα κτλ.

buildingUpgrade

Καθώς αναπτύσσεται η πόλη σας, θα παρατηρήσετε ότι δεν έχετε χώρο για όλα. Ουσιαστικά το παιχνίδι σας σπρώχνει στην εξειδίκευση σε κάποια πράγματα (πχ στον τζόγο και στον τουρισμό) και αναγκάζεστε να δημιουργήσετε σχέσης αλληλεξάρτησης με άλλες πόλεις. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με άλλους παίχτες στο multiplayer κομμάτι, είτε με εσάς τους ίδιους, αφού μπορείτε να είστε δήμαρχος σε όλες τις περιοχές του region. Στο region view μπορείτε να δείτε και κάποια μεγάλα έργα που μπορείτε να αναλάβετε από κοινού με γειτονικές πόλεις και να σας αποφέρουν κάποια καλούδια, με το ανάλογο κόστος όμως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αφαιρεθεί πλήρως η δυνατότητα για terraforming στο παιχνίδι. Όπως είναι το έδαφος, έτσι θα παραμένει, εκτός από κάποιες περιπτώσεις που θα προσαρμοστεί το έδαφος ανάλογα με το αν, πχ φτιάξετε ένα δρόμο σε απότομη πλαγιά. Είχα την ελπίδα ότι στο sandbox mode που είναι όλα τα κτήρια ξεκλείδωτα (κανονικά τα ανοίγετε καθώς φτάνετε συγκεκριμένα milestones, όπως πχ 50.000+ κατοίκους) θα είχε κάποιες δυνατότητες για σκάψιμο στο έδαφος, αλλά ούτε εκεί μπορείτε να κάνετε πολλά. Παρόλο που στα προηγούμενα παιχνίδια, είχα χρησιμοποιήσει αρκετά τα εργαλεία για terraforming, ομολογώ ότι η απουσία τους δε μου έλειψε καθόλου. Όπως δε θα σας λείψουν και διάφορες άλλες απλοποιήσεις στο παιχνίδι, που αν και στην αρχή με τρόμαξαν ότι ίσως κόβουν από το βάθος του gameplay, τελικά είναι στον σωστό δρόμο και σε αφήνουν να ασχοληθείς με την πόλη σου και την ανάπτυξη της.

Spark 2013-03-30 18-48-31

Κλείνοντας να σημειώσω ότι ο ήχος και η μουσική είναι στα εξαιρετικά επίπεδα που πρέπει να είναι, με την μουσική να συμπληρώνει όμορφα χωρίς να αποσπά με ανάλαφρα κομμάτια που μας έχει μάθει η σειρά. Σε γενικές γραμμές μιλάμε για μια πλήρη SimCity εμπειρία, που όσο και να ήθελα να το θάψω κάτω από την γη βαθμολογικά λόγο του always on, μόλις ασχολήθηκα με το παιχνίδι απλά δε μπορούσα να πω άσχημο λόγο για αυτό, απλά με κέρδισε και με έκανε να το αγαπήσω!Τουλάχιστον μέχρι την μέρα που θα θέλω να παίξω και δε θα έχω internet, για τον έναν ή τον άλλον λόγο…

Αν σας αρέσουν τα SimCity, πραγματικά δε βλέπω τι θα μπορούσε να μην σας αρέσει στο νέο παιχνίδι (το DRM… αλλά ΟΚ για το παιχνίδι λέω). Έχει γίνει απλό εκεί που χρειαζόταν, έχει δεχθεί πολλές βελτιώσεις τόσο στους μηχανισμούς του gameplay όσο και στα γραφικά και όπως κάθε έκδοση πριν από αυτό, σε κάνουν να κολλάς και να παίζεις με τις ώρες! Το μόνο που θα ζήταγα, είναι ingame ρολόι όπως έχει το Civilization, για να καταλαβαίνω ότι ήρθε η ώρα για ύπνο και όχι να το καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά φώτισε έξω…

 Το παιχνίδι διατίθεται από την CD Media.

Το review έγινε στο παρακάτω σύστημα:
AMD Phenom II x6 1090T
8GB DDR3 1600Mhz
AMD Radeon HD 7850 1GB
Windows 7

Αναμένεται έκδοση για MacOSX σύντομα.

Pros

  • Είναι SimCity, γκαραντί αυτό.
  • Επιτέλους 3D περιβάλλον που μπορείς να μετακινηθείς όπως θες.
  • Απίστευτα mechanics, ό,τι κάνεις έχει αντίκτυπο.
  • Αισθητή αναβάθμιση UI.
  • Απλοποιεί, χωρίς να χαλάει κάτι από το βάθος του παιχνιδιού.

Cons

  • Πού είναι το terraforming οεο;
  • Μερικά glitches εδώ και εκεί στα γραφικά.
  • Always On DRM… (αν ήμουν δάσκαλος και ήταν διαγώνισμα, θα μηδένιζα κόλλα για αυτό…)
  • Τα graphics settings θα μπορούσαν να έχουν μερικές επιλογές ακόμα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 95%

95%

23 Comments

  1. Το μόνο που πραγματικά έχει βάρος από τα αρνητικά, είναι το always on, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ καλό και είναι αμαρτία να του κόψω περισσότερους πόντους, για τις βλακείες της ΕΑ.
    Το terraforming δε μου έλειψε ομολογώ, ίσως ήταν άχρηστο τελικά.

  2. shut up and take my money, εχω να παιξω sim city 4 εδω και 5 χρονια γιατι μου επεσε το manual στην καμπινε (:() και δεν ειχα το cd key. Ανυπομονω για αυτο, ειναι το 4 ειναι ανετα στα τοπ 5 πιο καμμενα μου παιχνιδια παρολο που ημουν δημοτικο και οι πολεις ειχαν ανεργια 80% ιταν το πρωτοεπαιζα

  3. Θα διαφωνήσω για casualοποίηση, τα περισσότερα που κοπήκανε (προσωπικά τουλάχιστον) με αφήνουν παγερά αδιάφορο και σε καμία περίπτωση κάποιο από αυτά θα μπορούσαμε να πούμε “SimCity χωρίς το τάδε, δεν είναι SimCity”.
    Είμαι ο πρώτος που θα ουρλιάζει από τα βάθη της ψυχής του για καζουαλοποίηση, αλλά εδώ δεν υπάρχει εδώ, κάτι μπήκε, κάτι βγήκε.
    Πιστεύω ότι πλέον έχει πολύ καλό balance μεταξύ άχρηστων πραγμάτων που υπάρχουν για να υπάρχουν και πραγμάτων που έχουν σημασία για το gameplay.

  4. Φίλε μου, κι εγώ το έχω αυθεντικό και μου χάσανε το manual αλλά με ένα απλό search στο google θα το έβρισκες το cd key. Εγώ έτσι το βρήκα εύκολα και συνεχιζα να παίζω. Πάνε χρόνια βέβαια από τότε αλλά αν αποφασίσεις να ασχοληθείς πάλι με το 4, google is your friend.

  5. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό από θέμα gameplay και σας το λέω αφού έλεγα και εγώ ότι το απλοποιήσανε και το καταστρέψανε κτλ… Αλλά! Πολλά πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε και υπάρχουν πολλά bugs ακόμα που μπορεί να καταλήξουν μοιραία για την πόλη σας. Όπως π.χ. το traffic, το οποίο αν και υποτίθεται διορθώθηκε παραμένει προβληματικό (π.χ. αφού ξεκινήσετε κάποιο event σε κάποιο θέατρο ή γήπεδο, μαζεύονται ταξί τα οποία μετά δεν λένε να φύγουν και καταντάς με τα αμάξια στην πόλη σου να είναι ΠΟΛΛΑ και το 80% τους ταξί!). Άλλα bugs όπως ότι δεν συγχρόνισε καλά η πόλη και πρέπει να κάνεις reroll, το οποίο μάλιστα μπορεί να καταλήξει σε loop και δεν θα καταφέρεις να συνεχίσει ποτέ την πόλη σου. Την παντελή ανικανότητα να βρεις άδεια games για να κάνεις join και αν κάνεις εσύ create game κανείς δεν μπαίνει καθώς δεν φαίνεται το game σου στην λίστα. Σημαντικότατη απουσία filter στην αναζήτηση για παιχνίδια να μπεις. Άλλες φορές στέλνεις πράγματα απ’την μία πόλη σου στην άλλη και δεν πάνε ποτέ και τελικός ο συγχρονισμός των πόλεων είναι παντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ όταν δεν είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ! Αν πας να παίξεις με κάποιον φίλο σου ταυτόχρονα άλλα θα βλέπεις εσύ άλλα αυτός! Καλή προσπάθεια του νέου Simcity και πολλές προσδοκίες αλλά ακόμα θέλει ΠΟΛΥ δουλειά! Αφού έβαλε το χεράκι της η EA πάλι, Πολύ καλή τύχη Μaxis, θα την χρειαστείς.

  6. Υπάρχουν τέτοια; Δεν πρόλαβαν να μου εμφανιστούν εμένα, φαντάζομαι πάντως ότι θα τα διορθώσουν, αλλά άμα είχα πετύχει τέτοια bugs στο χρονικό διάστημα που πέρασα με το παιχνίδι για να γράψω το review, σίγουρα θα το έριχνα βαθμολογικά.

  7. Θα συμφωνήσω απόλυτα στα προβλήτα που εστίασες (ειδικά αυτό με τα άδεια παιχνίδια και την έλλειψη φίλτρου) και θέλω να προσθέσω και εγώ μερικά, όπως το πρόβλημα με την μονάδα ανακύκλωσης που μπορεί να κολλήσει και να μην επεξεργάζεται τα ανακυκλώσιμα, (Ο μονός τρόπος να το ξεκολλήσεις είναι να το γκρεμίσεις και να το ξανακτίσεις, αλλά είναι πολλά τα λεφτά…) ή το άλλο που έχεις ας πούμε 4 πυροσβεστικά οχήματα και 2 φωτιές αλλά μαζεύονται και τα 4 στην μια φωτιά μόνο…Παρόμοιο επίσης με τα ταξί που αναφέρεις νομίζω είναι και το άλλο που άμα αρχίσεις έστω και λίγο τουρισμό στην πόλη σου όλες οι επιχειρήσεις μετατρέπονται αμέσως σε ξενοδοχεία τόσα πολλά που κλείνουν συνέχεια επειδή δεν έχουν πελάτες. Ευτυχώς τα δυο πρώτα διάβασα θα τα διορθώσουν στο επόμενο patch αλλά έχουν πάρα πολύ δρόμο ακόμα.

  8. Αυτό με το κέντρο ανακύκλωσης το συνάντησα 1 φορά στις 4 πόλεις που έχω αλλά όλα τα άλλα τα συνάντησα αρκετές φορές. Και όπως είπα, θα διορθώσουν κάποια από αυτά στο επόμενο Patch συμφώνα και με το official site(http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-update-from-kip).

  9. Καλά που έχουμε τα comments δηλαδή, γιατί εγώ πρόλαβα να κάνω μόνο 3 πόλεις μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που είχα στην διάθεση μου και δεν συνάντησα τίποτα άλλο πέρα από κάποια glitches σε γραφικά, και αυτά στην μια πόλη μόνο.

  10. το τεραφορμινγκ ηταν τοσο πορωση στο 4. Εφτιαχνες βουνα και χαραδρες και οτι βλακεια μπορουσες να φανταστεις και αφου το τοπιο εμοιαζε με την επιφανεια της σελινης αλλα πολυ χειροτερα, δοκιμαζεςνα φτιαξεις μια πολη και ενωνες τεραστιες χαραδρες με γεφυρες και εφτιαχνες καζινο σε αποκρυμνες βουνοκορφες κτλπ

  11. Τι έγινε, πήρανε τα μυαλά τους αέρα με την βαθμολογία;
    Μετά τα τελευταία Patch όλο προβλήματα έχω, καθώς έπαιζα χθες σταμάτησε να μου δείχνει αν είναι κάτι approved ή όχι για αναβάθμιση σε κτήρια, σταμάτησε η μουσική, μετά σταμάτησαν τα sfx και τέλος κόλλησε το ρολόι…
    Μην πω καλό λόγο…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL