LATEST NEWS
Trending

O τιτάνας Larry Laffer επιστρέφει!

Wet Dreams Don't Dry

Ω ναι, επιβεβαιώθηκε.

Υπό ανάπτυξη από την παγκοσμίως άγνωστη Crazy Bunch, δίχως το μαγικό χέρι του Al Lowe και με πανέμορφα, ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά, είναι σχεδόν αδύνατον να μην μας απογοητεύσει.

Αλλά. Ο Δάσκαλος Λάρι μεταφέρεται από τα τέλη της νέον δεκαετίας του ’80 στην ψηφιακή κόλαση των ‘σχέσεων’ του 21ου αιώνα. Προκειμένου να κατακτήσει την καρδιά της εκλεκτής του, Faith, θα πρέπει να γίνει η απόλυτη μουράκλα του…Timber, της δημοφιλέστερης εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς την οποία, κανένα σοβαρό κορίτσι δεν βγαίνει ραντεβού μαζί σου.

Ημερομηνία κυκλοφορίας κάποια στιγμή μέσα στο 2018 αν όλα πάνε καλά και παρά τα φρικτά προγνωστικά, κάτι σκίρτησε μέσα μας όταν διαβάσαμε την είδηση. Αναμεταδίδουμε και ανάβουμε λούμπεν αρωματικό κεράκι στην εργένικη γκαρσονιέρα με τα άπλυτα τζάμια.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

3 Comments

  1. είναι….. είναι ψηλός?!?

    Χωρίς Al Lowe, μάλλον θα μας απογοητεύσει , αλλά δεν νομίζω να είναι χειρότερο από το magna cum.

    Το θέμα είναι ότι ένας καλός ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει μία ταινία καλή από μόνος του και στην προκειμένη περίπτωση φοβάμαι ότι μόνο ο “ηθοποιός” θα είναι αυτός που θα μας ταξιδέψει στα παλιά και όχι ο χαρακτήρας που υποδύεται .

    Αααααααχ και αυτό το ending στο 7…. Πόσα χρόνια μάταιη αναμονή για το larry 8, lost in space…

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL