LATEST NEWS

Οι Romero-Carmack επιστρέφουν με το Blackroom

Οι John Romero και Adrian Carmack, αμφότεροι συνιδρυτές της Id Software, ανακοίνωσαν την ανάπτυξη του Blackroom, ενός νέου FPS που θα σηματοδοτεί την επιστροφή στο “κλασικό” FPS gameplay, συνδυάζοντας εξερεύνηση, γρήγορο ρυθμό, πολλά όπλα και μεταλλικούς ήχους υπό την επίβλεψη του βιρτουόζου κιθαρίστα George Lynch. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από τη Night Work Games και προκειμένου το Blackroom να δει επιτυχώς το φως της ημέρας, θα χρειαστεί να μαζευτούν 700.000$ στη σχετική Kickstarter καμπάνια.

Προς το παρόν, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Blackroom έχει ήδη μαζέψει περίπου 50.000$ και σύμφωνα με τους δημιουργούς του, θα περιλαμβάνει μια single-player campaign διάρκειας 10 ωρών, multiplayer mode με dedicated servers και πλήρη υποστήριξη mods.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή/και να στηρίξετε τη νέα προσπάθεια των δύο γνωστών δημιουργών, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη Kickstarter σελίδα τους και να κάνετε υπομονή μέχρι το χειμώνα του 2018, όπου αναμένεται η κυκλοφορία του.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

5 Comments

  1. Έχει μαζέψει 91.000 αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν τελικά καταφέρει να φτάσει το στόχο του, αλλά ρε γαμώτο ο Romero δείχνει να μην έμαθε τίποτα από το στραπάτσο του “Old school Rpg” που επιχείρησε με τη γυναίκα του και το Hall πριν καιρό. Buzzwords, awesome περιγραφές για να τσιμπήσουν οι νοσταλγοί και τίποτα από εικόνες, animated gifs ή βίντεο. Έστω κάποιου πρωτότυπου.
    Μετά από τόοοοοσα kickstarter, ο κόσμος δύσκολα τσιμπάει μόνο από ονόματα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL