LATEST NEWS

“Legend of the Knightwasher”, κοντά μας τον Ιούνιο!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πάντα θεωρούσα ότι τα πλυντήρια ρούχων ήταν αδικημένες οντότητες στο χώρο του gaming. Τα λαμπρά παιδιά της Detacroix μοιράζονται προφανώς τον προβληματισμό μου και έσπευσαν να δημιουργήσουν το Legend of Knightwasher, την επική, πονεμένη ιστορία ενός Πλυντηρίου-Ιππότη.

Το παιχνίδι θα έχει ισομετρική top down απεικόνιση και φέρνει πολύ σε Diablo-ειδές hack n’ slash, όπως μπορείτε να δείτε και στο gameplay trailer που παραθέτουμε. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ψοφάω για κάτι τέτοια.

Αναμενόμενο release date; Ioύνιος του ’13, με μια playable beta να μας γλυκοκοιτάει από άνοιξη μεριά!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

9 Comments

  1. Φημολογείται ότι στο εν λόγω παιχνίδι θα κατατροπώνουμε λαεκέδες (πως λέμε daemon :p), θα παίρνουμε μαζί μας henchmen όπως Ariel, Viakal, Soflan, Καζολίν κ.α. που με την ειδική σύνθεση τους θα μας “ξελασπώνουν” (λολ) και τα 3 “διαφορετικά” ending που θα εξαρτώνται από τις επιλογές μας, θα συνοψίζονται σε εκρήξεις με μπλε, πράσινους και κόκκινους κόκκους… 🙂

  2. Και εχω μια πληροφορια απο μεσα απο το στουντιο αναπτυξης! Ο ιπποτης λεει, θα εχει τριων ειδων επιθεσεων, Πλυσιμο, Στυψιμο, Ξεβγαλμα, καθε μια σε υποκατηγοριες αναλογα με τον τυπο των εχθρων (λευκα, χρωματιστα κλπ), και τον χρονο εκτελεσης της (30 λεπτα στους 60 βαθμους κλπ). Στον δρομο θα βρισκει διασπαρτα powerups οπως, Διαβολακο των λεκεδων, χρωμωπαγιδα, ξασπρεξ κ.ο.κ.

  3. To είχα σταμπάρει καιρό τώρα από greenlight ή indiedb, κυρίως λόγω visuals, αλλά πρώτη φορά προσέχω ότι πρόκειται για πλυντήριο. Και είχα την εντύπωση ότι θα ήταν f2p multiplayer. Αν δεν είμαι τυφλός και απλά αποφάσισαν στην πορεία να το κάνουν single/coop και ν’αλλάξουν τον ήρωα σε πλυντήριο, double respect. Aλλιώς respect σ’αυτούς, facepalm σε’μένα και φυσικά αναμένουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL