LATEST NEWS

Στις 17 Δεκεμβρίου η δεύτερη σαιζόν του The Walking Dead!

Update: Στις 17 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης δεύτερης σαιζόν του εκπληκτικού δράματος επιλογών (sic) της Telltale Games, με το δεύτερο επεισόδιο του επίσης συγκλονιστικού The Wolf Among Us να κυκλοφορεί κάποια στιγμή τον Ιανουάριο. Η αδημονία μας βρίσκεται στα ύψη.

Αρχική Ειδήση : Η Telltale Games συνεχίζει να προσφέρει στους πολυπληθείς φίλους της τις interactive ιστορίες της με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του The Walking Dead: Season Two.

Αν και ακόμα δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας (πέρα από ένα Coming Soon), το παιχνίδι θα αποτελείται από πέντε επεισόδια και θα διηγείται την ιστορία της Clementine, ενός μικρού κοριτσιού που επέζησε της επέλασης των νεκροζώντανων και τις προσπάθειές της για επιβίωση.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

12 Comments

  1. Κοίτα, μη φανταστείς τίποτε τρελά πράγματα, ίσως ο τάδε NPC να είναι ζωντανός αντί για τον δείνα και να έχουμε μια-δυο γραμμές διαλόγου που να αναφέρονται σε κάποια απόφασή μας. Δυστυχώς η τεχνολογία είναι ακόμη ΠΟΛΥ μακριά από το να μπορεί να δώσει ουσιωδώς δυναμικό gameplay σε story based παιχνίδια. Ίσως μονάχα στο Witcher 2 το είδαμε αυτό, άντε και στην τριλογία Mass Effect αν και σε αρκετά μικρότερο βαθμό.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL