LATEST NEWS

Return Of The Obra Dinn, το νέο παιχνίδι του Lucas Pope.

O Lucas Pope, γνωστός μεταξύ άλλων για το εξαιρετικό Papers, Please! ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω Twitter, το νέο του παιχνίδι : Return Of The Obra Dinn.

Αποκάλυψε ότι πρόκειται για ένα 3D παιχνίδι περιπέτειας το οποίο διαδραματίζεται στο έτος 1808. Το εμπορικό πλοίο Obra Dinn, εξαφανισμένο εδώ και έξι χρόνια, ρίχνει άγκυρα στο Ακρωτήρι Της Καλής Ελπίδας, με σκισμένα πανιά και το πλήρωμα άφαντο. Εμείς αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός εκτιμητή της Εταιρείας των Δυτικών Ινδιών και καλούμαστε να επιβιβαστούμε στο μυστηριώδες πλοίο και να ανακαλύψουμε τί πραγματικά συνέβη.

Το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Pope, θα είναι ασπρόμαυρο (αυθεντικό rendering ενός bit!) και δεν θα στοχεύει στο να προσφέρει ρηξικέλευθο gameplay, όσο στο να αφηγηθεί μια δυνατή ιστορία.

Δεδομένης της ως τώρα πορείας του Pope, διατηρούμε τις υψηλότερες των προσδοκιών!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL