LATEST NEWS

Επόμενο Sherlock Holmes παιχνίδι το 2016

O επόμενος, όγδοος κατά σειρά, τίτλος της Sherlock Holmes σειράς διά χειρός Frogwares θα μας έρθει το 2016, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης. Έχοντας πουλήσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα συνολικά για τα εφτά προηγούμενα μέρη του διάσημου franchise, η Frogwares φιλοδοξεί η όγδοη περιπέτεια του διάσημου ντετέκτιβ ν’ αποδειχθεί η πλέον επιτυχημένη.

Κι αν σε κάποιον τα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα για εφτά παιχνίδια φαντάζουν λίγα, πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι μιλάμε πάντα για adventure games, που ούτε τη μερίδα του λέοντος κατέχουν στην αγορά, ούτε την περισσότερη διαφήμιση και υποστήριξη λαμβάνουν, ούτε είναι και το είδος που λατρεύουν οι νεότεροι ηλικιακά gamers, που είναι και ο πυρήνας πωλήσεων για κάθε video game.

Αυτό που προξενεί αρκετά μεγάλη εντύπωση όμως είναι ότι η διάθεση δεv θα γίνει από την Focus Home Interactive, όπως είχε συμβεί με τα προηγούμενα πέντε παιχνίδια, αρχής γενομένης απ’ το Sherlock Holmes: The Awakened του 2006. Αντιθέτως το publishing θ’ αναλάβει, κατόπιν συμφωνίας που επήλθε, η Bigben Interactive, η οποία ομολογουμένως μέχρι σήμερα δεν έχει αναλάβει τη διανομή κάποιου ιδιαίτερα γνωστού κι επιτυχημένου τίτλου σε PC. Για να δούμε λοιπόν, βρήκε το κατάλληλο παιχνίδι προκειμένου να κάνει την αρχή για κάτι τέτοιο;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL