LATEST NEWS

Νέο spin-off παιχνίδι στο σύμπαν των Endless

Στα χθεσινά The Game Awards, οι Amplitude Studios και Sega ανακοίνωσαν ένα νέο παιχνίδι στο franchise Endless, ονόματι Endless Dungeon. Η έμπνευση μπορεί να απουσιάζει στη επιλογή ονόματος (καθώς ο προηγούμενος τίτλος λεγόταν Dungeon of the Endless), αλλά δε φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο με το παιχνίδι αυτό καθ’ αυτό. Αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με ένα tactical action roguelite όπου ελέγχουμε 3 χαρακτήρες.

Η δημιουργός των Endless Space και Endless Dungeon μας υπόσχεται μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από τη μία προσπάθεια στην άλλη, με τον κίνδυνο να παραμονεύει σε κάθε δωμάτιο που ανοίγουμε. Σκοπός μας είναι η προστασία ενός κρυστάλλου που κουβαλάμε, από τις ορδές εχθρών και από τον οποίο εξαρτάται η επιβίωση της ομάδας μας. Επιπλέον, έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη συνεργατικού παιχνιδιού, ενώ δεν αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Ακολουθεί το σχετικό trailer της ανακοίνωσης.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL