LATEST NEWS

Η Valve κάνει το Steam… RPG!

Πόσες ώρες σας πήρε για να φτάσετε στο μέγιστο level του Skyrim; Πολλές; Φανταστείτε πόσες θα χρειαστούν να κάνετε το ίδιο και για το Steam, αφού η Valve φαίνεται πως θέλει να δώσει στους πελάτες της μερικά επιπλέον κίνητρα για τη συχνή χρήση της υπηρεσίας. Η νέα λειτουργία αναβαθμίζει τα Steam profiles των μελών, υιοθετώντας ενός είδους levelling system που φαίνεται να επηρεάζεται από τα διάφορα badges, σηματάκια τα οποία η Valve απονέμει συνήθως κατά τη διάρκεια των Steam sales. Κατά τα φαινόμενα η αναβάθμιση των Steam profiles έχει το στόχο να ενσωματώσει κάποιο σύστημα τύπου Gamerscore στον Steam client, αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν τα badges θα αποδίδονται από μεμονωμένα games. Το νέο σύστημα θα εισαχθεί σταδιακά σε όλους τους Steam Accounts μέσα στις επόμενες ημέρες.

[Πηγή: PCGamesN]

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

5 Comments

  1. Καταλαβαίνετε οτι, μόλις το σύστημα έρθει και προς τα εδώ, θα τεθούν αυστηρά όρια για levelling κάθε μήνα. Όποιος δεν ανέβει στο οριζόμενο από την Κεντρική Βαλβική Διοίκηση level θα γίνεται αυτομάτως banned. Είναι για το καλό σας!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL