LATEST NEWS

[UPDATED] Τα Windows 10 είναι γεγονός

Update: Η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας έκδοσης του λειτουργικού της Microsoft είναι η 29η Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Αρχική είδηση: Τα Windows 9 περιμέναμε, τα Windows…10 μας προέκυψαν. 

Οπως ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft, η νέα έκδοση του διάσημου λειτουργικού θα έχει τη κωδική ονομασία Windows 10 και αναμένεται να εμφανιστούν εντός του 2015. Τα Windows 10 θα συνδυάζουν χαρακτηριστικά των υπερεπιτυχημένων Windows 7 και των αμφιλεγόμενων Windows 8-8.1 και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Vice President της Microsoft, Joe Belfiore, θα λανσαριστούν ταυτόχρονα τόσο σε σταθερούς υπολογιστές όσο και σε φορητές συσκευές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το “μήλον της έριδος” ονόματι Start Menu θα κάνει μεγαλειώδη επιστροφή στα Windows 10, εμπλουτισμένο όμως με τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν στο Metro UI των Windows 8, διατηρώντας παράλληλα το κλασικό στυλ των Windows 7. 

Μέσα στους επόμενους μήνες και κυρίως στην αρχή της επόμενης χρονιάς θα έχουμε στα χέρια μας περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των Windows 10, οπότε προς το παρόν ας αφήσουμε τον Joe Belfiore να τα πει:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL