LATEST NEWS

Ένα ακόμη FlatΟut στα σκαριά

Ένα ακόμη μέλος της destructive racing οικογένειας των FlatOut τίτλων αναμένεται να μας έρθει εντός του 2016. Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία Strategy First, ανέθεσε στην -μάλλον άπειρη, αν εξαιρέσουμε το “Truck Racer” του 2009- Kylotonn Entertainment τη δημιουργία του επόμενου τίτλου της γνωστής σειράς.

Οι δύο εταιρείες δεν παρέλειψαν να τονίσουν την έντονη επιθυμία να αναμειχθεί και η gaming community στην ανάπτυξη του νέου FlatOut, αναφέροντας ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα θα διευκρινίσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Εκφράζουν δε την πεποίθησή τους ότι το νέο αυτό παιχνίδι θα είναι “αυτό ακριβώς που περιμένουν και επιθυμούν οι παίκτες“. Ο επικεφαλής της Strategy First, Emanuel Wall, αφού χαρακτήρισε το FlatOut ως το πιο σημαντικό franchise που διαθέτει η Καναδική εταιρεία, σημείωσε ότι το ερχόμενο παιχνίδι του 2016 είναι σαφώς το πιο φιλόδοξο κεφάλαιο ολόκληρης της σειράς.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL