LATEST NEWS

Torment: Tides of Numenera, έκλεισε το Kickstarter

UPDATE: Το crowdfunding του Torment: Tides of Numenera ολοκληρώθηκε επιτυχώς! Το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε: $4,188,927. Αξίζει να επισημάνουμε οτι το Torment κατέχει πλέον το ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων για game, αφού το Star Citizen συγκέντρωσε μεν πάνω από 6 εκ. δολάρια αλλά το μεγαλύτερο μέρος προήλθε από τις εισφορές στο επίσημο site του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα επιτεύχθηκαν σχεδόν όλοι οι stretch goals, οπότε το τελικό παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο πλούσιο. Τώρα ξεκινά η δύσκολη περίοδος της αναμονής για την τελική κυκλοφορία!

Αρχική είδηση: Μετά τη μεγάλη επιτυχία του crowdfunding για το Wasteland 2, η inXile Entertainment του Brian Fargo επιστρέφει στο Kickstarter με ένα ακόμα φιλόδοξο project. Το Torment: Tides of Numenera αποτελεί πνευματικό διάδοχο του θρυλικού RPG Planescape: Torment, ενός παιχνιδιού που εντυπωσίασε με το βαθύ σενάριο και τους εξαιρετικούς διαλόγους. Δεδηλωμένος στόχος της inXile για το Tides of Numenera είναι να παρουσιάσει ένα εξίσου βαθύ RPG, αλλά για να το καταφέρει ζητά τη βοήθεια των χρηστών. Όπως έχουμε συνηθίσει από προηγούμενα Kickstarters, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες προσφορών που δίνουν και ανάλογα “δωράκια” στους πιο γενναιόδωρους gamers. Με προσφορά $20 ο παίκτης εξασφαλίζει ένα ψηφιακό αντίτυπο του παιχνδιού για Windows, Mac ή Linux, ενώ το παραδοσιακό κουτάκι με τυπωμένο manual απαιτεί δαπάνη ύψους $77 ($65 pledge συν $12 για τα έξοδα αποστολής).

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Torment: Tides of Numenera μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα του Kickstarter. Αν κρίνουμε από τον τρέχοντα ρυθμό κατάθεσης προσφορών, το παιχνίδι ίσως χρηματοδοτηθεί πλήρως ακόμα και μέχρι το τέλος της ημέρας!

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

13 Comments

  1. Το kickstart δεν εξαντλήθηκε καθόλου και είναι ο μόνος τρόπος για να δούμε κλασικούς τίτλους στα pc μας μην αναφέρω την σοσιαλιστική διάσταση της δημόσιας χρηματοδότησης…. 😛
    φυσικά και θα συμμετέχω στο kickstarter

  2. Το φοβάμαι ακόμα το kickstarter, έστω και αν είναι από διάσημους… Θα περιμένω να στηρίξω το παιχνίδι day1 είτε με collector’s αν υπάρξει είτε με boxed edition ! Καλά κάνουν όσοι κάνουν pledge, και έχουν φυσικά, δεν το βρίσκω λάθος. Απλά δεν μπορώ να ακολουθήσω ακόμα… Δεν έχω πειστεί. Ας βγουν τα πρώτα παιχνίδια από kickstarter και βλέπουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL