LATEST NEWS

[UPDATED] Child of Light από την Ubisoft

UPDATE: Η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα ότι το επερχόμενο turn-based RPG, με τον ιδιαίτερο εικαστικό τομέα, Child of Light θα κάνει την εμφάνισή του στις 30 Απριλίου στη τιμή των 14,99 ευρώ.

OLD STORY:

“Walkthrough” video:

To Child of Light αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 και δείχνει να ξεπερνά ακόμη και το Dust: An Elysian Tail σε ομορφιά και ατμόσφαιρα.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

6 Comments

  1. To Dust είχε φοβερό animation και eye-candy χρώματα, σε αυτό φαίνεται να έχει πέσει πολλή δουλειά στη σχεδίαση των περιβαλλόντων, μου θυμίζει ευρωπαϊκά καρτούν και εντυπωσιάζει με το ξεχωριστό του στυλ. 🙂
    Ξέρουμε τι είδος παιχνιδιού είναι? Κάπου είχα δει παλιότερα ότι συνδυάζει platforming με rpg.

  2. Αυτό εδώ είναι turn-based, φαίνεται στο 1.05. Πολύ ιδιαίτερη τεχνοτροπία στα γραφικά, και χαίρομαι πολύ που με την πρώτη φράση το τρέιλερ ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για ένα παραμύθι – μοιάζει όντως με εικονογραφημένο βιβλίο, και άμα συνοδεύεται από αντίστοιχα καλή ιστορία και μουσική, θα είναι πολύ δυνατός τίτλος!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL