LATEST NEWS

To Steam Machine… φανερώθηκε!

Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας πολλαπλά άρθρα από μεγάλα sites του εξωτερικού σχετικά με τα Steam Machines της Valve, προσφέροντας σε όλους μας εικόνες από το Steam Machine prototype και πολλές πληροφορίες για τα επόμενα βήματα της εταιρίας του Gabe Newell.

 

The Verge – Steam Machine hands-on

Engadget – This is Valve’s Steam Machine

Wired – Full Steam ahead

Seattle Times – Valve steps up its game

Μερικές σημαντικές πληροφορίες από τα ανωτερω άρθρα:

  • – Η Valve θα αποκαλύψει τα Steam Machines και τα games που θα έρθουν στο SteamOS κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES στις αρχές Ιανουαρίου (7-10/1/2014).
  • – Κάθε Steam Machine θα διατίθεται με SteamOS και τον Steam Controller στο πακέτο.
  • – Το Steam θα ενσωματώσει σύντομα ένα σύστημα που θα ενημερώνει τον χρήστη για τα παιχνίδια που μπορεί να τρέξει ο υπολογιστής ή το Steam Machine του, προτείνοντας και το hardware που ενδεχομένως να χρειάζεται για αναβάθμιση.
  • – Η Valve δεν πρόκειται να διαθέσει τα παιχνίδια της αποκλειστικά για SteamOS αλλά για όλα τα λειτουργικά συστήματα όπου υπάρχει το Steam.

Περισσότερα νέα για το SteamOS και τα Steam Machines θα γίνουν γνωστά μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ στην επερχόμενη CES θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

6 Comments

  1. Τα Steam Machines δε θα τα χαρακτήριζα κονσόλες, περισσότερο μεταμφιεσμένα PCs για να προσελκύσουν τους απλούς χρήστες που ακούν PC και τρέχουν. Από τη στιγμή που έχουν “ανοικτό” software και είναι upgradeable τότε μιλάμε για κανονικά PCs.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL