LATEST NEWS

Το Call of Cthulhu επιβεβαιώνεται από την Focus

H ίδια η Frogwares, γνωστή για την σειρά των ιδιαίτερα επιτυχημένων παιχνιδιών Sherlock Holmes (με το εκπληκτικό Crimes & Punishments να αποτελεί την κορωνίδα των επιτευγμάτων της) είχε ανακοινώσει πως εργαζόταν επάνω στο Call of Cthulhu για λογαριασμό της Focus.

Σήμερα ανακοινώθηκε πως η Frogwares ασχολείται εδώ και καιρό με την ολοκλήρωση της νέας περιπέτειας του Sherlock Holmes, με τίτλο The Devil’s Daughter ενώ η ανάπτυξη του Call of Cthulhu έχει περάσει στην Cyanide, η οποία μας έχει δώσει τα Styx: Master of Shadows, Blood Bowl και Game of Thrones (το άνισο αλλά γοητευτικό RPG, όχι την σειρά της Telltale). To παιχνίδι θα περιέχει στοιχεία RPG και adventure και οι εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα μας κάνουν να παραληρούμε, ψελλίζοντας αρχαίες επικλήσεις σε Σκοτεινούς Θεούς μακρινών αστεριών, εκεί που η Γεωμετρία του Ευκλείδη είναι ένα πικρό ανέκδοτο για νεκρούς κοσμοναύτες.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

4 Comments

  1. Πολύ φοβάμαι πως όλα αυτά τα καλαμαράκια που τρώω τελευταία χαλάνε τον βλάκ μέταλ οίστρο μου και καταλήγω να κοροϊδεύω όλα αυτά τα πλοκάμια. Μετά λύπης μεταφέρω πως θα ξανασυμβεί, σε χειρότερη βερζιόν κιόλα 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL