LATEST NEWS

Το Carmageddon Reincarnation ετοιμάζεται για beta access στο Steam

Ας μη το κρύβουμε, αρκετοί ήταν εκείνοι ανάμεσά μας που είχαν αρχίσει να διατηρούν αμφιβολίες και ανησυχίες αναφορικά με την τύχη του συγκεκριμένου παιχνιδιού, που είναι ένα από εκείνα που προήλθαν μέσω crowdfunding στο Kickstarter.

Όπως ανακοίνωσε η Stainless Games, το παιχνίδι θα μπει σε beta access στάδιο στο Steam από 27/03, με τους backers να έχουν πρόσβαση ακόμη νωρίτερα στο μέχρι στιγμής περιεχόμενό του. Την ίδια στιγμή δώσανε κι ένα βίντεο στη δημοσιότητα, που παρουσιάζει το μοντέλο καταστροφής των οχημάτων.

Από το παραπάνω video είναι εμφανές ότι τα γραφικά του τίτλου δεν εντυπωσιάζουν, αλλά δεν περιμέναμε και θαύματα, για να λέμε την αλήθεια. Έτσι κι αλλιώς αλλού είναι το “ζουμί” ενός τέτοιου…εχμ, παιχνιδιού. Όπως είπε ο CEO της εταιρείας, Patrick Buckland, στη μετενσάρκωση του Carmageddon μπορούμε να περιμένουμε ποτάμια από συκώτια, ενώ το χαρακτήρισε “γελοίο, με την καλή έννοια”.

Όπως καταλαβαίνετε, εντός του 2014 θα παρακολουθήσουμε νέο γύρο εκπομπών στην TV περί της βίας στα video games…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL