LATEST NEWS

We. The Revolution τον χειμώνα του 2017


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Το We. The Revolution, o επερχόμενος τίτλος της Πολωνικής Polyslash Games (μας είχαν παραδώσει το ενδιαφέρον Phantaruk παλαιότερα) μας βάζει στον ρόλο ενός Λαϊκού Δικαστή στους δρόμους του επαναστατημένου Παρισιού. Ο εθισμός μας τόσο στο αλκοόλ όσο και τον τζόγο σαφώς αναμένεται να περιπλέξει τα πράγματα, όπως και το γεγονός ότι θα κληθούμε ενδεχομένως να στραφούμε ενάντια στην ίδια την οικογένειά μας.

Αν και έχουν δοθεί λιγοστές πληροφορίες για το ποιόν του παιχνιδιού στην δημοσιότητα ως τώρα, αναμένεται να συνδυάζει στοιχεία διαδραστικής νουβέλας με καθαρή στρατηγική διαχείριση των πόρων μας, στα πρότυπα του σαγηνευτικά σκοτεινού, This Is The Police.

Η κυκλοφορία του αναμένεται στα τέλη του 2017 και η γεύση που μας αφήνουν κάποια από τα πρώτα concept εικαστικά του παιχνιδιού, κεντρίζει σαφώς το ενδιαφέρον μας. 

WTR2

WTR1

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL