LATEST NEWS

Deus Ex: Universe


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Όχι πως είχαμε αμφιβολίες επί τούτου, αλλά είναι ευχάριστο να έχεις και επίσημη επιβεβαίωση.

Η Eidos Montreal λοιπόν, εκτός από την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της Director’s Cut του εκπληκτικού Human Revolution στις 22 Οκτωβρίου, αποκάλυψε πως εργάζεται επάνω στο Deus Ex: Universe, το οποίο, μην μου πάθετε εγκεφαλικό, δεν είναι κάποιο βλακώδες MMO project για δωδεκάχρονους πλοκαμοφόρους Κορεάτες, αλλά η κωδική ονομασία που έχει το όραμά τους για το μέλλον του Deus Ex.

Ήδη ετοιμάζουν ένα next-gen παιχνίδι (concept art του οποίου επισυνάπτουμε παρακάτω) που ουσιαστικά θα αποτελεί τον διάδοχο του Human Revolution και σκοπεύουν να συνεχίσουν να χτίζουν και να επεκτείνουν τον κόσμο με παιχνίδια, interactive novels και apps, όπως δηλαδή κάνει και η Ubisoft με την επιτυχημένη σειρά Assassin’s Creed.

Και μόνο η είδηση πως θα ξαναβυθιστούμε στην Νεο-Αναγεννησιακή βρωμιά και ίντριγκα ενός εκ των καλύτερων settings που έχουμε δει ποτέ σε video game, προσωπικά μου αρκεί και με το παραπάνω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον!

deusexuniartenlarged

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL