LATEST NEWS

King Arthur: Knight’s Tale – Τον Γενάρη σε Steam Early Access

Update: Σύμφωνα με Press Release που κυκλοφόρησε η Neocore πριν λίγο, η ημερομηνία κυκλοφορίας της Early Access του King Arthur μετατέθηκε εν τέλει για δύο εβδομάδες αργότερα, στις 26 Ιανουαρίου. Επίσημη δικαιολογία για αυτήν την καθυστέρηση είναι το περαιτέρω “γυάλισμα” του προϊόντος και η επιδιόρθωση bugs. Ορθός ο σκοπός, το δίχως άλλο.


Αρχική είδηση, 1 Δεκέμβρη 2020:
Μόλις 1μιση μήνα μετά την αρχική ανακοίνωση της δημιουργίας του, και λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη του επιτυχούς Kickstarter Campaign του, το Tactical RPG της Neocore Games αποκτά ήδη ημερομηνία “early” κυκλοφορίας. Σύμφωνα με press release που κυκλοφόρησε πριν λίγο, το King Arthur: Knight’s Tale θα κυκλοφορήσει σε καθεστώς Steam Early Access μόλις στις 12 Ιανουαρίου 2021.

Ο Dark Fantasy κόσμος του King Arthur αναμένεται να προβάλει μια ελαφρώς πιο σκοτεινή εκδοχή του Αρθουριανού θρύλου σε σχέση με τα καθιερωμένα fantasy κλισέ. Σε αυτό αναμένεται να ελέγχουμε ως πρωταγωνιστή τον Sir Mordred, πρώην αρχιεχθρό του βασιλιά Αρθούρου, να εξερευνήσουμε το νησί του Avalon, να ολοκληρώσουμε quests με ποικίλες εκβάσεις και ηθικές επιπτώσεις, και, προφανώς, να πολεμήσουμε σε περιβάλλον tactical combat που θυμίζει XCOM. Η ολιγομελής ομάδα μας μπορεί να συμπληρωθεί από μια γκάμα άνω των 30 διαθέσιμων ηρώων, ο καθένας με unique skills και στυλ μάχης, αλλά και με ξεχωριστή προσωπικότητα που θα τον ωθήσει να αντιδράει ποικιλοτρόπως στις αποφάσεις του παίκτη κατά την περιήγηση στον κόσμο του παιχνιδιού.

King Arthur Combat
King Arthur Knight's Tale

Η Neocore Games μάς είναι γνωστή κυρίως από τα εξαιρετικά Action-RPG της σειράς The Incredible Adventures of Van Helsing, παράλληλα με τα εξίσου ενδιαφέροντα Strategy-RPG King Arthtur: The Role-Playing Game που κυκλοφόρησαν πριν μια δεκαετία περίπου. Η σελίδα του King Arthur: Knight’s Tale στο Steam έχει ήδη ανοίξει και περιμένει το wishlistάρισμα του κοινού.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

9 Comments

  1. Εγώ πόσο θύμα είμαι που θα το παίξω ΚΑΙ αυτό σε early access? Νομίζω κανονικά ήταν να το βγάλουν τώρα το Δεκέμβρη αλλά για να μην πέσει μαζί με άλλες κυκλοφορίες το πήγαν για Γενάρη. Ίσως να ήταν και δικαιολογία γιατί δεν το έχουν ακόμα έτοιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL