LATEST NEWS

Petition για να βγει το Grand Theft Auto V και στα PC!

Mε το πολύκροτο Grand Theft Auto V επιβεβαιωμένο για κονσόλες αυτής της γενιάς την Άνοιξη του ’13, η μοίρα της Μιας, Αγίας, Αληθινής Πλατφόρμας™, βρίσκεται στον αέρα.

Οι αδελφοί Houser, κρυψίνοες  όπως πάντα, σχολίασαν μονάχα ότι “εξέταζουν το ενδεχόμενο μεταφοράς στο PC.” Μετά το τεράστιο χουνέρι που πάθαμε με το Red Dead Redemption (o αρτιότερος εξομοιωτής Clint Eastwood που έγινε ποτέ και έμεινε στα άτσαλα, απαίδευτα χέρια των κονσολάδων. Τίποτε λιγότερο από έγκλημα.) δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Στο link που ακολουθεί θα βρείτε την επίσημη petition των PC users για τη μεταφορά του παιχνιδιού στη Μία Πλατφόρμα. Καλές υπογραφές και να πούμε ότι είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς οι δυο τελευταίοι τίτλοι της Rockstar (τα αριστουργηματικά Max Payne 3 και L.A. Noire) βρήκαν κανονικά το δρόμο τους για τα μηχανήματά μας.

http://www.change.org/petitions/rockstar-release-gta-v-on-pc

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

8 Comments

  1. ολα κι ολα, μπορατσε. καμμιά πετίσο. δεν μας θελουνε μια, δεν τους θελουμε 100. μη σου θυμισω τωρα το αποτελεσμα του τελευταιου πετίσου. νταρκ σοουλς. ρινγκ ε μπελ? το παιχνιδι που δικαιωνει και θυμιζει το ονομα του σαιτ.. κυριολεκτικα ragequit. το εχω κειδά σε μια γωνιτσα του σκληρού, κοιταζομαστε πότε πότε με παγερό υφος και μετα συνεχιζουμε ο καθενας το δρομο του..

  2. ολα κι ολα, μπορατσε. καμμιά πετίσο. δεν μας θελουνε μια, δεν τους θελουμε 100. μη σου θυμισω τωρα το αποτελεσμα του τελευταιου πετίσου. νταρκ σοουλς. ρινγκ ε μπελ? το παιχνιδι που δικαιωνει και θυμιζει το ονομα του σαιτ.. κυριολεκτικα ragequit. το εχω κειδά σε μια γωνιτσα του σκληρού, κοιταζομαστε πότε πότε με παγερό υφος και μετα συνεχιζουμε ο καθενας το δρομο του..

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL