LATEST NEWS

Giveaway: 8 beta keys για το Hearthstone της Blizzard

Το preview το διαβάσατε. Το νέο free-to-play παιχνίδι της περίφημης Blizzard, όνοματι Hearthstone: Heroes of Warcraft, δείχνει πολλά υποσχόμενο και αναμένεται να ικανοποιήσει τους οπαδούς των card games. Αν είστε φαν του είδους, ιδού η ευκαιρία να το δοκιμάσετε ιδίοις όμμασι στον υπολογιστή σας πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Πώς; Δηλώνοντας συμμετοχή σας στο νέο διαγωνισμό “σφηνάκι” του Ragequit.gr, απλώς αφήνοντας ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Τετάρτη 18/09, ώρα 23:59, όπου στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα κοινοποιηθούν τα κλειδιά στους νικητές.

Καλή επιτυχία!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

227 Comments

  1. Γεια σας παιδιά. Είμαι ένας νέος game developer (μόλις ξεκίνησα ένα project) και λατρεύω τα video games (γι’αυτό άλλωστε σπούδασα video game design). Θα ήμουν ειλικρινά ευγνώμων αν κέρδιζα ένα από τα κλειδιά.
    Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή τύχη σε όλους.

  2. Προς admins. Μην κάνετε καμμιά μαλακία και κάνετε αύριο την κλήρωση. Αφήστε τη να τρέξει 2-3 μέρες ακόμα. Θα φτάσουμε τα 1000 μέλη για πλάκα, άσε που θα ανεβαίνει ο αριθμός των σχολίων γεωμετρικά. 🙂

    ΥΓ. ΜΗ με βάλετε στην κλήρωση.

  3. Eiste to 2o ‘h 3o ellhniko site pou kanei klhrwsh hearthstone beta keys kai dwsate ta kleidia se botakia kai ksenous. Grats paidia. Elpizw na eiste ikanopoihmenoi me ton eauto sas. Eimaste pou eimaste pisw san xwra sta esports kai ta online paixnidia. Ama oute ta ellhnika site de boithisoun to ellhniko gaming community na megalwsei me opoio tropo mporei, opws px na erthoun ta kleidia apokleistika se ellhnes, tote de tha pame pote mprosta.

  4. Τα 5 από τα 8 keys πήγανε σε Έλληνες (αν είναι δυνατόν να συζητάμε για αυτό το θέμα βέβαια). Και τα bots και τα διπλά accounts διαγράφηκαν και δεν συμμετείχαν καν στον διαγωνισμό.

    Αν θεωρείς προσωπικά πως ο μόνος τρόπος για να “πάμε μπροστά” ηλεκτρονικά ως χώρα είναι να στήσουμε τους διαγωνισμούς μας (για την Ελλάδα ρε γαμώτο), δυστυχώς we agree to disagree που λέμε και στο χωριό μου.

  5. Eυχαριστούμε τα μέλη-κομήτες που σπεύσανε ήδη να μας κάνουν υποδείξεις με τον πλέον άκομψο και άτσαλο τρόπο, την ίδια στιγμή που έχουν-δεν έχουν 24 ώρες στο site και με την εγγραφή τους να έχει γίνει με αποκλειστικό γνώμονα να πάρουν ένα από τα κλειδιά που δίναμε. Λίγο περισσότερο φιλότιμο δε θα έβλαπτε…

  6. Εγώ λέω να βγούμε να κάνουμε καμιά πορεία στους δρόμους. Άκου εκεί πήραν 3 κλειδιά ξένοι… Ανθέλληνες! Ξενολάτρες. Ου ρε.. Εγώ όμως το ήξερα πως εξηπυρετάτε ξένα συμφέροντα. Θυμάμαι που φωνάζατε τότες για τους Τσέχους που εισέβαλαν στην όμορφη Λήμνο μας για να κλέψουν τα μονάκριβα top secrets μας από τα στρατόπεδα μας. Για πείτε μου εσείς εκεί στο ρεικουι ή πως το λέτε: Πως θα πάνε μπροστά τα esprorts εδώ στη χώρα του πολιτισμού; Γιατί δεν αφήνετε το τόπο να τραβήξει μπροστά; Θέλετε να μας έχετε νουμπάδες, τα ξέρω αυτά τα κολπάκια σας.

    Αλλά δε θα σας περάσει. Όλη μαζί, η Ελληνική σούπερ ντούπερ πάουερ gaming κοινότις θα αντισταθεί μπροστά στα εμπόδια που μας βάζετε. Όσο μας έχετε με δεσμά τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε. Δε θα περάσει ρε.

    Εμπρός παιδιά όλοι μαζί στον αγώνα για περισσότερα beta keys του heartstone. Άλλωστε όπως ήδη πολλοί γράψατε αυτό έχει σημασία. Δε μας τρομάζουν τα νέα μέτρα. Περάσαμε τόσα και τόσα, εδώ θα κωλόσουμε; Εμείς όμως επειδή είμαστε πολιτισμένοι δε θα πάμε σε ξένα sites να ψάξουμε κλειδάκια. Θα κατεβάσουμε κανά τόρρεντ να παίξουμε μέχρι να βγει το παιχνίδι φρι και τότε θα αρχίσουμε τις χριστοπαναγίες με όλο το κόσμο. Μη χαλάσουμε τη παραδοση που έχτισε η τεράστια (ποιοτικά) ελληνική κοινότητα σε λολ, ντότες και λοιπά.

    ΠΑΟΚ ΡΕ!

  7. Δεν είπε κανείς να στηθεί κάποιος διαγωνισμός. Απλά σαν άνθρωπος υπέθεσα (όπως κι άλλοι πιστεύω) οτι μιας και πρόκειται για ελληνικό site και το ποστ είναι γραμμένο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, οτι τα κλειδιά αφορούσαν έλληνες. Προφανώς κάναμε λάθος.

  8. Αν ο διαγωνισμός αφορούσε και ξένους, το ποστ πιστεύω θα ήταν γραμμένο έστω ΚΑΙ στα αγγλικά.
    Και θα σε παραθέσω στη πρώτη και στη τελευταία φράση του about us της σελίδας σας.
    *Καλωσήλθατε στο Ragequit.gr, τον απόλυτο προορισμό για τον ψαγμένο Έλληνα gamer!
    *Η νέα γενιά των ελληνικών gaming sites βρίσκεται εδώ. Καλή ανάγνωση!
    Θα πάτε πολύ μπροστά.

  9. Το ότι απευθυνόμαστε ΚΥΡΙΩΣ στο ελληνικό κοινό, δε σημαίνει -και δεν έχουμε ποτέ και πουθενά γράψει- ότι αποκλείουμε τον οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας gamer.
    Αν δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό, δε μπορώ να σε βοηθήσω….

  10. Αίμα, τιμή, χρυσό κλειδί.

    Ο διαγωνισμός ήταν καθαρός, διαφανής και αφορούσε οποιονδήποτε δήλωνε συμμετοχή δίχως κανέναν αποκλεισμό.

    Αν ήμασταν τόσο μικροπρεπείς ώστε να στήσουμε διαγωνισμό “για τα δικά μας παιδιά ρε γαμώτο” δεν θα είχαμε site, αλλά φυλλάδιο προπαγάνδας. Όσοι κέρδισαν, κέρδισαν fair and square και τα συγχαρητήριά μου σε όλους. Να δυσσάς γιατί “έχασες” και να βάζεις και το “πατριωτικό” στοιχείο μέσα, είναι το ευθέως αντίστοιχο του πιτσιρικά που δεν του παίρνουν καραμέλες και τους βγάζει όλους Δρακουμέλ.

  11. Ναι, ναι, ναι. Εμείς γιατί κοίταξε στην εεε τέτοια αρχή, ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσ… για να καν.. για να γίνει αυτόοο το παιχνίδι αλλα ύσ.. μόλις, μόλις όπως είπαμε οτι αυτό εμεις δεν καν… θέλαμε, αυτοί είπανε, όχι λεει θέλουμε να γίνει. Και εμείς μετα είπαμε οτι λέμε, δδεε, λέμε, δδεε θα γίνει, θααα κανει, γίνει αυτό πάλι νεοσ.. νεοσ.. διατιτ… για να ορισ…, για να, για να αυτο ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι. Ύστερα ακους μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτή ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι,ε και μείς ύστερα είπαμε: Ντάξι θέλουμε εεε… δέν θέλουμε και μείς και αυτοί ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λεμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί παλι οτι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτα και είπαμε να, να γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το κάνει, το ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.

  12. Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν ήταν σκοπός η αύξηση του traffic. Χωρίς να χρειαστεί να απαντήσω στους διάφορους τζαμπατζήδες που ζητάνε τα ρέστα (ενώ αν κέρδιζαν δε θα τους ξαναβλέπαμε), τα giveaways από εδώ και στο εξής θα αλλάξουν μορφή. Όχι για να επιβραβεύονται μόνο Έλληνες που θυμήθηκαν πώς υπάρχουν e-sports στην Ελλάδα, το μέλλον των οποίων κρίνεται από 8 beta (!) keys για ένα παιχνίδι που στο τέλος θα είναι free-2-play (!!!). Τα giveaways από εδώ και μπρος θα έχουν ως στόχο την επιβράβευση των ενεργών μελών αυτής της κοινότητας ως ένα “ευχαριστώ” που την υποστηρίζουν εμπράκτως (σχεδόν) καθημερινά με τη συμμετοχή τους σε αυτό το site.

    Την επόμενη φορά που κάποιος θα μπει σε κάποιο giveaway, ας διαβάσει ρητά τους όρους διαγωνισμού χωρίς άλματα λογικής. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν και τα Media Markt. 😉

  13. Θα πάει πολύ μπροστά το site με τη στήριξη της κοινότητας του καθώς ξέρουμε πως δημιουργήθηκε και από ποιους αποτελείται. Όσοι θέλουν μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητα. Για τους υπόλοιπους, αντίο.

  14. Giveaway: 8 beta keys… Hearthstone… Blizzard. Mάλλον το κατάλαβαν όλοι… 😉
    On a second note, είμαστε ήδη πολύ μπροστά. Έχεις δεί και αλλού τόσα Giveaways; Δεν κέρδισες. Ούτε και εγώ. Tough luck. Next Time.
    Ερώτηξις. Εσύ μπαίνεις μόνο σε Ελληνικά Φόρουμ;

  15. Γιατί ως γνωστόν φίλε paperboy, δεν υπάρχουν αλλοδαποί στην Ελλάδα που να γνωρίζουν έστω και στοιχειδώς την ελληνική γλώσσα… Όσοι νιώθετε ξενοφοβικοί ακόμα και σε ένα είδος διασκέδασης όπως το gaming, τραβάτε κάντε κανα μπανάκι να συνέλεθετε, τώρα που ο καιρός είναι ζεστός ακόμα.

  16. κρίμα να ξεπέφτει ο διαγωνισμός έτσι επειδή κέρδισαν 3 ξένοι το κλειδί 🙁 να έβλεπα παράπονα επειδή κέρδισαν μόνο “αλεξιπτωτιστές” και οχι ενεργά μέλη θα μου φαινόταν μεν απαράδεκτο αλλα θα είχε μια λογική τώρα να γίνεται θέμα αυτο ειναι λίγο αστείο, ολοι είχαν τις ίδιες ευκαιρίες έγινε η κλήρωση κάποιοι κέρδισαν- να το χαρούν το παιχνίδι, οσοι δεν κέρδισαν; υπομονή την επόμενη φορά
    προσωπικά σπάνια παίρνω μέρος σε GA για να δόσω μια ευκαιρία παραπάνω σε μέλη αλλα και οσους γράφτηκαν και για τον διαγωνισμό μόνο ωστε να χαρούν και να ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ το δώρο απο αυτή την γωνιά του net, δεν χρειάζονται υπερβολές παιδιά

  17. Καλά εκείνο το σκηνικό ήταν ακραίο με διαφορετικό τρόπο. Κάτι τυπάδες είχαν κερδίσει, και ο διαγωνισμός έλεγε ρητά “ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ”. Πέρασε η ημερομηνία αυτή, πέρασαν και 10-15 μέρες ακόμα, οι τυπάδες φιλοτιμήθηκαν να επικοινωνήσουν αισίως, και μετά έκραζαν τον Κουβόπουλο επειδή είχε δώσει τις paysafe στους επόμενους.

    Δηλαδή… νταξ. Κάτι πάει θεμελιωδώς στραβά.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL