LATEST NEWS

Square Enix και Marvel συνεργάζονται πάνω σε παιχνίδι Avengers

Το λες και… συνεργασία μεγατόνων: από το πουθενά τελείως, Square Enix και Marvel ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την δημιουργία πολλών μελλοντικών games, με το πρώτο εξ αυτών να βασίζεται στον κόσμο των ταινιών Avengers! Χωρίς να είναι ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες για αυτό (έχοντας απλά την ονομασία “The Avengers Project“), η Marvel κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα το πρώτο Teaser Trailer για τον τίτλο:

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των εταιριών, “το Avengers Project θα είναι γεμάτο με όλους τους χαρακτήρες, τα περιβάλλοντα και τις στιγμές που συνεπήραν τους φανς της σειράς. Θα περιέχει μια τελείως πρωτότυπη ιστορία και θα εισάγει ένα σύμπαν που οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν για πολλά χρόνια”. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τo development του τίτλου έχει αναληφθεί από την Crystal Dynamics (το στούντιο πίσω από τα τελευταία Tomb Raider) σε συνεργασία με την Eidos Montreal (Deus Ex, THIEF)!

Φαίνεται πως το Project είναι σε τελείως πρωταρχικά στάδια ανάπτυξης ακόμα, αλλά και μόνο το teaser trailer φαίνεται αρκετό να ενθουσιάσει τους φίλους της Marvel. Αναμονή για περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον, λοιπόν.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL