LATEST NEWS

State of Decay PC πριν το τέλος του 2013

Η πλατφόρμα XBLA δεν έχει πλέον την αίγλη που κάποτε απολάμβανε στις τάξεις των indie developers αλλά το παιχνίδι State of Decay της Undead Labs κατάφερε να ξεχωρίσει, πουλώντας περισσότερα από 700.000 αντίτυπα στο χρονικό διάστημα από την αρχική του κυκλοφορία. Ταυτόχρονα οι developers εργάζονται πυρετωδώς στην ανάπτυξη της PC version και ανακοίνωσαν μέσω Twitter οτι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει (αρχικά) μέσω του Steam Early Access πριν το τέλος του 2013, προσφέροντας μια σειρά από βελτιώσεις όπως καλύτερα γραφικά, πολύ υψηλότερο framerate και textures υψηλής ανάλυσης. Το State of Decay ανήκει στο είδος των survival horror open world games, ρίχνοντας τον παίκτη στη μέση μιας εν εξελίξει Zombie Apocalypse και προκαλώντας τον να επιζήσει μαζεύοντας resourses όπως και όποτε μπορεί, αποφεύγοντας ταυτόχρονα να γίνει… μεζεδάκι για τους ζωντανούς-νεκρούς.

[Πηγή: Polygon]

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

3 Comments

  1. Το παρακολουθώ καιρό μεν, αλλά κάτι που μου έκοψε λίγο τα φτερά είναι όταν είπαν πως η pc έκδοση θα είναι direct port από το Koυτί. Με προβλημάτισε για τον χειρισμό κυρίως. Πάει καιρός βέβαια από την δήλωση και αυτά που γράφετε παραπάνω για βελτιώσεις δείχνουν πως κάποιος ένιωσε πέντε πράγματα παραπάνω εκεί μέσα. Και το early access ελπίζω να πηγαίνει πακέτο όντως με την διάθεση να ακούσουν τον κόσμο, αλλιώς θα φαν το κεφάλι τους μία ώρα νωρίτερα κάνοντάς το.

  2. Νομίζω οτι θα κάνουν καλή δουλειά. Η έκδοση του Early Access μπορεί να έχει τα προβληματάκια της αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Μέσω του Early Access θα διαπιστώσουν τα όποια προβλήματα και είμαι σίγουρος οτι μέσω του feedback θα μπουν στο σωστό δρόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL