LATEST NEWS

Gameplay Trailer για το Mass Effect: Andromeda

“Δείτε το σε 4k οθόνη, κι αν δεν έχετε, βρείτε μία κι επιστρέψτε για να το δείτε!” μας λέει με στόμφο ο χαρωπός εκφωνητής, αλλά εμείς λέμε να το ρισκάρουμε και στα ταπεινά 1080p. 

Στα πλαίσια του σημερινού PlayStation Meeting παρουσιάστηκε από την BioWare το παρακάτω gameplay trailer από την Pre-Alpha φάση του Mass Effect: Andromeda, “για να επιδείξει τις ικανότητες του PlayStation Neo” σύμφωνα πάντα με τον παρουσιαστή. Αυτό το τελευταίο ας μείνει ασχολίαστο κι ας επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο βιντεάκι, στο οποίο βλέπουμε μια σύντομη σεκάνς εξερεύνησης σε έναν μυστηριώδη πλανήτη, από μια ομάδα που λογικά θα ελέγχουμε στο πλήρες game:

Σε μη-4k οθόνη δεν φαίνεται και τόσο κοσμογονική η διαφορά στην ποιότητα των γραφικών σε σχέση με το Mass Effect 3, αλλά μιλάμε πάντα και για δοκιμή σε PlayStation οπότε το τελικό αποτέλεσμα στα PC ίσως να είναι όντως αξιοπρόσεκτο. Πέραν τούτου, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που σκανάρουμε αντικείμενα κατά την περιήγησή μας, αλλά και το ότι επιβεβαιώνεται το leaked footage από τον περασμένο Απρίλιο που έδειχνε πως ο παίκτης θα μπορεί να πραγματοποιεί άλματα με Jetpack.

Αν δεν υπάρξει έκτακτη αναβολή ή καθυστέρηση, το Mass Effect: Andromeda αναμένεται στα PC μας στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL