LATEST NEWS

Rocksmith 2014 Edition : Session Mode Trailer

Update 2: Με την ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί για τις 25/10, η Ubisoft μας έδωσε σήμερα το εκτεταμένο trailer για το πολυαναμενόμενο “Session Mode” του παιχνιδιού. Θα γράψω μονάχα ότι στο Rocksmith 2014 περιλαμβάνεται achievement “Woke The Neighbors” που ξεκλειδώνει αν παίξεις μεταξύ 12 και 3πμ. Sleep is for the weak.

Update: To νέο trailer του παιχνιδιού από την Gamescom. Πόσες μείναν μέχρι τον Οκτώβρη είπαμε;

Αρχική Είδηση: Καταρχήν, δείτε αυτό και ανατινάξτε τον εγκέφαλό σας : (SPOILER: O Jerry Cantrell παρουσιάζει το Rocksmith 2014, σφάζοντας γλυκές, γλυκύτατες πενιές)

Κατά δεύτερον, τον Οκτώβρη (σε τέσσερις μήνες και κάτι ψιλά δηλαδή) κυκλοφορεί η 2014 All New Edition του Rocksmith, η οποία όχι μόνο είναι απολύτως συμβατή με όλα μας τα τραγούδια από την προηγούμενη έκδοση του παιχνιδιού αλλά πέρα από ένα σωρό βελτιώσεων, προσθέτει το Session Mode, το οποίο ουσιαστικά εξομοιώνει μια ολόκληρη custom μπάντα με ήχο και όργανα της επιλογής μας, η οποία αντιδρά στο δικό μας παίξιμο. Ακούγεται τρελό, αλλά δείτε το βιδεάκι με το Τζέρι για να καταλάβετε τί εννοώ. Αν το mode δουλεύει όπως υπόσχεται η Ubisoft, μιλάμε για μια εκπληκτική καινοτομία, για κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα του computer software.

Να σημειώσουμε πως όποιος αγόρασε το πρωτότυπο παιχνίδι, μπορεί να προμηθευτεί τη νέα έκδοση 20 λίρες φθηνότερα, καθώς δεν χρειάζεται να ξαναγοράσει το Real Tone Cable. H Ubisoft πραγματικά δείχνει να τα έχει σκεφτεί όλα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ψυχωτικά ενθουσιασμένος αυτή τη στιγμή.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

5 Comments

  1. AAAAAAAAM ΔΕ ΜΑΑΑΑΑΑΝ, ΙΝ ΔΕ ΜΠΟΞ!!! Τί ήταν αυτό βρε Στέφανε;! Πωωωωω… Και λίγη μου φάνηκε και η αντίδραση του κοινού για κάτι τέτοιο. Δεν πήρα το πρώτο Ρόκσμιθ, αλλά αυτό δε θα μου ξεφύγει! Ω, γουέιτ…δεν έχω ηλεκτρική…Ε, ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΛΟΙΠΟΝ! 😀 Να δείτε που δε θ’ αργήσουμε να δούμε πολλές one-man μπάντες μ’αυτό το πράμα τώρα. Φίνγκερς κροσ’ντ να λειτουργεί σωστά!

  2. Έχω βάσιμες ελπίδες καθώς και για το πρώτο Ρόκσμιθ, κανείς μας δεν πίστευε ότι αφ’ενός δεν θα υπάρχει -ουσιαστικό- lag και αφ’ετέρου πως η δυσκολία όντως θα προσαρμοζόταν δυναμικά. Διαψευστήκαμε πανηγυρικά εις αμφότερα και κάψαμε άπειρες ευτυχισμένες ώρες μαθαίνοντας καλύτερη κιθάρα και μπάσσο. Το Σέσιον Μόουντ αναμένεται game-changing φάση!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL